Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Taideakatemia tiskin alta –podcast tarjoaa puhetta taiteesta ja mediasta

Turun ammattikorkeakoulu

Taideakatemia tiskin alta –podcast tarjoaa puhetta taiteesta ja mediasta

Tiedote.
Julkaistu: 20.02.2015 klo 14:39
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemian julkaisema puheohjelma Taideakatemia tiskin alta alkaa tänään. Ensimmäisessä keskustelusessiossa puidaan suomalaisen elokuvan tilaa ja Turun roolia elokuvakaupunkina. Jatkossa ohjelmassa kuullaan keskusteluja laajasti taiteen ja median eri aloilta. Keskustelijoina kuullaan sekä Taideakatemian asiantuntijoita että kulttuurialan ammattilaisia.

Turusta on kasvanut vireä elokuvakaupunki

Ensimmäisen puheohjelman aiheena on suomalainen ja turkulainen elokuvateollisuus. Minkälainen elokuvakaupunki Turku on? Miten elokuvatuotannot ovat muuttuneet viime vuosina? Keskustelemassa Risto Hyppönen ja Jirka Silander.

Pitkän linjan elokuvakonkari Risto Hyppönen jäi tammikuussa 2015 eläkkeelle Taideakatemian yliopettajan virastaan. Hyppönen oli myös perustamassa Länsi-Suomen Elokuvakomissiota ja vaikuttaa edelleen vahvasti mukana komission toiminnassa.

Taideakatemiasta valmistunut Jirka Silander on yksi New Dawn Oy:n perustajista. Vuonna 2008 perustettu tuotantoyhtiö tarjoaa asiakkaille video- ja äänituotantoja erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Taideakatemia tiskin alta: https://soundcloud.com/taideakatemia

Lisätietoja:

Vesa Siltanen
Vastaava tuottaja
vesa.siltanen@students.turkuamk.fi
040-7348187

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9300 opiskelijan ja 700 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs