Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » SuperTube tuo suosikkitubettajat Vuokattiin

Pohjolan Mylly

SuperTube tuo suosikkitubettajat Vuokattiin

Tiedote.
Julkaistu: 09.11.2015 klo 08:30
Julkaisija: Pohjolan Mylly

Bloggauksen rinnalle noussut vloggaus on kasvattanut huimasti suosiotaan viime vuosina. Vloggaajat kertovat omasta elämästään ja mielipisteistään rennosti videoiden muodossa ja suosituimmat videot saavat hetkessä YouTubessa kymmeniätuhansia näyttöjä. SuperTube-tapahtuma tuo monen nuoren suosikkivloggaajat Vuokattiin lauantaina 14.11.2015.

Vloggaus on yhdistelmä sanoista video ja blogi. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että ihminen puhuu kameralle ajatuksistaan ja mielipiteistään, rennosti ilman selkeää käsikirjoitusta, ja julkaisee videonsa YouTubessa. Suomessa videobloggaajia on satoja ja määrä on jatkuvassa kasvussa.

 Suomen suosituimpiin vloggaajiin kuuluvat Lakko, Annika, Nost3&Protro, ZoneVD, Herbalisti ja Mariieveronica saapuvat Vuokatin Angry Birds Activity Parkissa järjestettävään SuperTube-tapahtumaan. Päivän aikana ohjelmassa on Nost3&Protro esiintyminen, ylärimakisa ja palloilu by Lakko & ZoneVD sekä Questions & Answers-ja  meet&greet –tilaisuudet.

- On hienoa saada Vuokattiin näin laaja kattaus vlogitähtiä. Nämä nuoret toimivat nykypäivän roolimalleina kymmenille tuhansille ihmisille. Ennen puhuttiin saippuasarjojen tähdistä, nyt puhutaan vloggaajista., Angry Birds Activity Parkin myyntipäällikkö Anu Kähkönen hehkuttaa

Vloggaajien fanikunta koostuu valtaosin nuorista sosiaalisen median aktiivisista käyttäjistä.  Osaltaan fanikulttuurin syntyä ja vloggauksen suosiota selittää se, että nuori pääsee suoraan kontaktiin lempivloggaajansa kanssa kommentoimalla, tykkäämällä ja jakamalla. On myös merkittävää, että videon julkaisija itse osallistuu keskusteluun. Vloggaukseen liittyvä rentous tekee vloggaajista esimerkiksi perinteisiä poptähtiä läheisempiä, on kuin pääsisi tirkistämään isosiskon- tai veljen elämässä tapahtuvia asioita.

Liitetiedostot

Vuokatti Angry Birds Activity Park on sisäaktiviteettipuisto, jonka Angry Birds Arena, Game Arena ja Freestyle Hall liikuttavat koko perhettä. SuperPark-ketjuun kuuluvat myös Vantaalla ja Oulussa sijaitsevat puistot.

Lisätietoja:

Anu Kähkönen, myyntipäällikkö, +358 50 5639 683

www.angrybirdsvuokatti.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs