Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Suosikkinäytelmät jatkavat syksyn ohjelmistossa

Oulun kaupunginteatteri

Suosikkinäytelmät jatkavat syksyn ohjelmistossa

Tiedote.
Julkaistu: 08.03.2016 klo 12:00
Julkaisija: Oulun kaupunginteatteri

Oulun kaupunginteatterin suosikkinäytelmät Taivaslaulu ja Laulaisin sinulle lempeitä lauluja jatkavat ohjelmistossa syyskaudella 2016. Syksyn liput tulevat myyntiin tiistaina 8.3.2016 klo 12. Myös osaan kevään esityksistä on saatavissa paikkoja.

Ensi-iltansa 12.9.2015 suurella näyttämöllä saanut Taivaslaulu on noussut ilmiömäiseen suosioon. Esitykset ovat olleet ensi-illasta lähtien täynnä, ja näytelmän on nähnyt jo yli 20 000 katsojaa. Oululaisen Pauliina Rauhalan palkittuun teokseen pohjautuvan näytelmän päärooleissa ovat Merja Pietilä (Vilja) ja Jyri Ojansivu (Aleksi). Ohjaus Heta Haanperä.

Linda Olssonin samannimiseen esikoisromaaniin pohjautuva näytelmä Laulaisin sinulle lempeitä lauluja sai maailman ensi-iltansa 13.11.2015, mistä lähtien kaunis tarina kahden erilaisen naisen ystävyydestä on täyttänyt Vinttikamarin. Espoon kaupunginteatterissa helmikuussa vieraillut näytelmä ihastutti myös pääkaupunkiseudun yleisöä, sillä sen kaikki esitykset Louhisalissa olivat täynnä. Näytelmän päärooleissa ovat Merja Larivaara ja Anneli Niskanen. Ohjaus Satu Rasila.

Syksyn neljä uutta ensi-iltaa julkistetaan lehdistö- ja asiamiestilaisuudessa tiistaina 5.4. klo 17 kaupunginteatterilla.

Lisätietoja: viestintäsuunnittelija Päivi Vuoti-Karvonen, puh. 044 703 7111, paivi.vuoti-karvonen@ouka.fi
Pressikuvat ovat ladattavissa osoitteesta http://teatteri.ouka.fi/galleria/naytelmakuvat.

Oulun kaupunginteatteri on Pohjois-Suomen suurin ammattiteatteri. Taiteellisesti ja toiminnallisesti korkeatasoisen ammattiyhteisön tuottama monipuolinen ohjelmisto tarjoaa yleisölle tasokkaita ja kunnianhimoisia esityksiä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs