Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Suomen parhaaksi museokaupaksi suunniteltu EMMA Shop avaa ovensa

EMMA - Espoon modernin taiteen museo

Suomen parhaaksi museokaupaksi suunniteltu EMMA Shop avaa ovensa

Tiedote.
Julkaistu: 07.05.2014 klo 12:10
Julkaisija: EMMA - Espoon modernin taiteen museo

Lehdistötiedote 7.5.2014, vapaa julkaistavaksi heti

 

EMMA - Espoon modernin taiteen museo avaa uudistuneen museokauppansa EMMA Shopin ovet torstaina 8.5. klo 11. Kesällä 2012 käynnistyneessä projektissa päällimmäiseksi tavoitteeksi asetettiin uudistua Suomen parhaaksi museokaupaksi. Myös kaikissa muissa asetetuissa tavoitteissa keskiössä oli museovieras. ”EMMA Shopin toiminnan tavoitteena on antaa museokävijöille uusia näkökulmia museoiden näyttelysisältöihin ja syventää asiakkaiden museokokemusta ja palvella näin kävijöitä entistä paremmin. Jokainen ostos tukee EMMAn toimintaa.”, tarkentaa EMMAn museojohtaja Pilvi Kalhama.

Uudistus toteutettiin yhteistyössä Espoon kaupungin ja näyttelykeskus WeeGeen museoiden kanssa. Uudistunut EMMA Shop sijaitsee WeeGee-talon ensimmäisessä kerroksessa, Tapiolan Heikintorille muuttaneen Galleria AARNIn entisissä tiloissa. EMMA Shopin sisutussuunnittelusta vastasi Aivan! -suunnittelutoimisto.

Uudistuksen myötä EMMA Shopille suunniteltiin myös oma EMMA-tuoteperhe, jonka suunnittelusta vastasi Shopin graafisen ilmeenkin luonut suunnittelutoimisto Dog Design. Lähtökohtana oli laadukkuus, suomalaisuus ja WeeGee-talon arkkitehtuuri: betoni ja modernismi. EMMA-tuotteissa väreillä ja graafisilla kuvioilla on tärkeä rooli ja tuotteet on tilattu kotimaisilta valmistajilta. Pyrkimyksenä on tarjota asiakkaille erityisiä, ainoastaan EMMA Shopista löytyviä tuotteita.

EMMA-tuoteperheeseen kuuluu muun muassa kudotusta puuvillapellavakankaasta valmistettuja tekstiilituotteita kuten asusteeksikin sopiva "mekkokassi". Tuoteperheeseen kuuluu myös laaja valikoima paperituotteita, esimerkkinä innovatiivisesti sidottu muistikirja ja repäisy-vuosikalenteri, joka toimii sekä pöydällä että seinällä.

Muina tuotteina EMMA Shop tarjoaa esim. Kotonadesignin tauluja, jotka ovat saaneet uudet kuosit. Verso Designin kanssa yhteistyössä ovat syntyneet huopatuotteet, kuten hauska pannuille ja laseille sopiva Aluset-palapeli.  EMMA:n kokoelmien Vavisten ja kunnioittaen -teoksen jänis (Pekka Jylhä, 2005) on hypännyt uusiin tuotteisiin: tyynyyn, essuun ja muistitauluun.

EMMA Shopin verkkokauppa uudistuu myös. Uusi verkkokauppa yhdistyy nykyiseen kassajärjestelmään ja järjestelmän toimittajana on Nethit.

 

EMMA Shop on Espoon modernin taiteen museon museokauppa, joka sijaitsee näyttelykeskus WeeGeellä, Espoon Tapiolassa. EMMA Shop on avoinna näyttelykeskus WeeGeen aukioloaikoina. EMMA Shopin verkkokauppa toimii osoitteessa: shop.emma.museum

 

Lisätietoja:

Museonjohtaja Pilvi Kalhama, pilvi.kalhama@emma.museum, 040 533 4070

Museokauppavastaava Iisa Johansson, iisa.johansson@emma.museum, 046 877 3028

Pressikuvat: http://kuvat.emma.museum/kuvat/Lehdistokuvat-Press/EMMA-Shop/

Password: emmamuseum

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs