Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Suomen paras nuorisobändi 2013 tulee Turusta

Suomen Lions-liitto ry

Suomen paras nuorisobändi 2013 tulee Turusta

Tiedote.
Julkaistu: 08.06.2013 klo 11:56
Julkaisija: Suomen Lions-liitto ry

Neljännestä  SKEBA - Nuorten bändiskaban loppukilpailusta tuli jännittävä ja tasaväkinen kisa. Heinolan Jyränkölän juhlasalissa perjantai-iltana 7.6.2013 käydyn kisan voitti Rhynestone Turusta.

Suomen parhaassa nuorisobändissä 2013 soittavat Aleksi Koli, Artturi Boren, Marko Ilkka ja Kristoffer Alho.

Palkintosijoille ylsivät myös Arize Parkanosta ja R.M. Alajärveltä.

Yleisön suosikkibändi puolestaan oli Skyline Siilinjärveltä.

Tähän ilmaiseen valtakunnalliseen kilpailuun on neljän vuoden aikana ilmoittautunut lähes 200 bändiä. Esikarsintoja järjestettiin neljällä paikkakunnalla eri puolilla Suomea tammi – maaliskuun aikana.

SKEBA on tarkoitettu kaikille nuorisobändeille,  joiden jäsenet täyttävät tänä vuonna korkeintaan 18 vuotta.

Karsintakilpailut osoittivat selvästi, että nuorten bändiharrastus on maamme eri puolilla erittäin aktiivista ja osallistuvien bändien taso oli korkea.

Loppukilpailun päätuomarina toimi dir.mus. Martti Metsäketo

Ilmoittautumiset seuraavaan SKEBAan alkavat syksyllä ja loppukilpailu järjestetään kesäkuussa 2014 Porissa Suomen Lions-liiton vuosikokouksen oheisohjelmana.

SKEBA –Nuorten bändiskaban järjestää Suomen Lions-liitto ry.

 

Pertti Harju

SKEBA-työryhmän pj.

050 546 5660

pertti.harju@lions.fi

 

 

 

Liitetiedostot

Lions-klubit  palvelevat

Lions-järjestön jäsenet tekevät vapaaehtoistyötä yhtä hyvin lasten ja nuorten terveen elämän ja kehityksen turvaamiseksi kuin ikääntyneiden, perheiden, vammaisten ja muiden apua tarvitsevien tukemiseksi.

Lions-järjestön motto on: Me palvelemme. Palvelu tapahtuu paikallisten Lions-klubien kautta. Jäseniä järjestössä on lähes 1,4 miljoonaa 208 maassa. Suomessa jäseniä on yli 25.000. Naisia heistä on runsaat 4.000 eli 16%.

Lions-klubien tärkein kiinnostuksen kohde on oma lähialue ja asuinympäristö. Palvelun kohteina ovat mm. koulut ja päiväkodit, kunnalliset ja yksityiset vanhainkodit ja palvelutalot, vammaiset ja näkövammaiset ja lasten liikuntaharrastukset.

Paikallisen auttamisen lisäksi klubit osallistuvat myös kansallisiin ja kansainvälisiin hankkeisiin, mm. suurkatastrofikeräyksiin.

Lionsjärjestö ei pyri korvaamaan yhteiskunnan peruspalveluja, vaan vapaaehtoistyöllä annetaan apua kohteisiin, jotka jäävät hoitamatta julkisin varoin. Tämä apu voi olla pienille ryhmille tai yksittäisille ihmisille hyvinkin merkittävää.

Myös lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn on kehitetty useita eri palveluja, joita klubit toteuttavat kotiseuduillaan yhteistyössä eri oppilaitosten kanssa.

Palvelun lisäksi klubit auttavat myös taloudellisesti. Varat kerätään avustuskohteisiin järjestämällä erilaisia tapahtumia ja tempauksia. Keräysten tuotto menee lyhentämättömänä avustuskohteisiin. Vuonna 2007 Financial Timesin tekemän tutkimuksen mukaan Lions Clubs International Federation (LCIF) arvioitiinkin sen vuoksi maailman luotettavimmaksi vapaaehtoisjärjestöksi.

Lisätietoja:

Maarit Kuikka

Pääsihteeri

Suomen Lions-liitto ry

maarit.kuikka@lions.fi

(09) 565 59510

040 580 2494

www.lions.fi

 

 

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs