Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Spine X Awards palkitsee Suomen lumilautailun huiput

Lumilautaliitto

Spine X Awards palkitsee Suomen lumilautailun huiput

Tiedote.
Julkaistu: 22.10.2014 klo 12:47
Julkaisija: Lumilautaliitto

Suomen parhaimmat lumilautailijat kerääntyvät marraskuun ensimmäisenä päivänä Helsingin Teatteri Forumiin todistamaan suomalaisen lumilautailun tärkeintä palkintogaalaa Spine X Awardsia. BoardExpo-messujen yhteydessä järjestettävä iltatapahtuma palkitsee Suomen parhaat lumilautailijat, harrastuspaikat ja muut lajikulttuuria edistäneet teot ja tapahtumat.

Sotshista slopestylen olympiahopeaa pokannutta Enni Rukajärveä povataan yhdeksi illan kirkkaimmista tähdistä. Rukajärven olympiasaavutus on ehdolla Vuoden lumilautaspektaakkeliksi, ja hän on epäilemättä vahvoilla myös Vuoden lumilautailija -palkintokategoriassa.

Edellisvuonna Vuoden lumilautailija -palkinnon kävi pokkaamassa vuonna 2013 tuplamaailmanmestaruuden slopestylessä ja big airissa voittanut Roope Tonteri. Tänä vuonna jännitetään, onko mies kenties Vuoden puheenaihe olympialaisten alla tapahtuneen tuplaloukkaantumisen ja nopean kuntoutumisen johdosta.

Lumilautailijoille tuttuun tapaan tiedossa ei ole jäykkää pönöttämistä vaan vuoden parhaimmat bileet. Siitä pitävät huolen räpin freestylekuninkaat Solonen ja Kosola, jotka nousevat lavalle heti lumilautailun supertähtiä vilisevän palkintojenjakotilaisuuden jälkeen. Lavalla nähdään myös lumilautailijoista koostuva houseband The Rautavas, joka on tunnettu persoonallisista livekeikoistaan.

Tänä vuonna Spine X Awardsin palkinnot jaetaan seuraavissa kategorioissa: Vuoden lumilautailija, Vuoden Suomi Pro, Vuoden lumilautaspektaakkeli, Lumilautailun edistämispalkinto, Vuoden puheenaihe, Vuoden lumilautaseura ja Vuoden läpimurto.

Ehdokkaita voi äänestää osoitteessa: http://spinemag.fi/2014/10/spine-x-awards-2014-aanestys/

 

Lisätiedot:

Noora Vihervaara, puh. 0405255323, noora.vihervaara@gmail.com

 

Spine X Awards järjestetään Teatteri Forumissa 1.11.2014 klo 21.00-04.00. Liput 11,50 € Lippupalvelusta.

Tapahtuman järjestää lautailulajeihin keskittyvä lifestyle-media Spine Magazine (spinemag.fi) yhdessä Veikkauksen kanssa.

Lumilautaliiton mediapankki:
http://www.epressi.com/mediapankki/kuvat.html?mediabank=44 

Suomen Lumilautaliitto
Radiokatu 20 / 00240 Helsinki
http://www.fsa.fi
https://www.facebook.com/suomenlumilautaliitto
https://twitter.com/lumilautaliitto
http://instagram.com/lumilautaliitto

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs