Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Soiva metsä -kirjan myynti ylitti 10 000 kappaleen – kirjan Sibelius-cd:lle kultalevy

Lasten Keskus

Soiva metsä -kirjan myynti ylitti 10 000 kappaleen – kirjan Sibelius-cd:lle kultalevy

Tiedote.
Julkaistu: 22.09.2015 klo 11:01
Julkaisija: Lasten Keskus

Katri Kirkkopellon lastenkirja Soiva metsä – Jean Sibeliuksen matkassa (Lasten Keskus) on ylittänyt 10 000 kappaleen myynnin.  Sen mukana olevassa äänitteessä sellisti Jussi Makkonen ja pianisti Nazig Azezian esittävät Sibeliuksen tunnetuimpia teoksia.  Sibelius-cd saa näin kultalevyn.

Soiva metsä -kirjan elämyksellinen aikamatka vie Jean Sibeliuksen maailmaan ja musiikkiin.

Sen on kuvittanut ja kirjoittanut Katri Kirkkopelto. Tekijä on saanut kirjasta ennätysmäärän palautetta sekä lapsilta että vanhemmilta lukijoilta.

”Kirjaa tehdessä tärkeimpänä pidin sitä, että musiikki soi kuvissa. Sen kokemuksen lukijat ovat kertoneet saaneensa.  He ovat löytäneet Soiva metsä -kirjan kautta Sibeliuksen musiikin joko täysin uutena tai uudestaan”, Katri Kirkkopelto sanoo.  ”Jotkut ovat kertoneet haluavansa tehdä kuin Sibelius: poimia sammalta tulitikkurasiaan ja laittaa sen yöksi tyynynsä alle.”

Säveltäjämestari esitellään kirjassa lastenlastensa tuntemana lempeänä pappana. Kirkkopellon mukaan osaa lukijoista on koskettanut juuri isovanhemmuuden teema. Kirja on haluttu antaa lapsenlapsille osoituksena isovanhemman rakkaudesta ja palasta omaa historiaa. 

Kultalevy julkaistaan Savoy-teatterin Lasten kirjasunnuntaina 4.10. Ohjelmassa on klo 14:30 lastenkirjakeskustelu, jossa mukana Katri Kirkkopelto, klo 16 kuullaan Soiva metsä – lasten Sibelius-konsertti (maksullinen).

Katri Kirkkopelto, Soiva metsä – Jean Sibeliuksen matkassa. Lasten Keskus 2015. 36 s. Musiikki Jussi Makkonen, sello, ja Nazig Azezian, piano. ISBN 978-952-288-215-8. Ovh. 27,90.

Kirja on julkaistu myös englannin ja ruotsin kielellä: Melody Forest ja Skogens melodi.

Lisätietoja: Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy / viestintäpäällikkö Marja-Liisa Saraste (09 6877 4568)

marja-liisa.saraste@lastenkeskus.fi

Kuvapyynnöt: Minna Vatja, minna.vatja@lastenkeskus.fi

(Soiva metsä -kansikuva: www.lastenkeskus.fi/kuvapankki.)

www.facebook.com/events/969924503070560/

Liitetiedostot

Lasten Keskus on tunnettu erityisesti lasten kuvakirjoista sekä kasvatukseen liittyvästä tietokirjallisuudesta. Kotimaisten kuvakirjojen ohella julkaisemme myös ulkomaisia kuvakirjoja, saturomaaneja ja lasten tietokirjoja. Kirjoille on usein tunnusomaista eettiset kysymykset, esimerkiksi ystävyys, auttaminen ja erilaisuuden hyväksyminen. Siksi ne toimivat hyvin myös kasvattajan apuvälineinä. Tuotannossa on myös oppikirjoja ja oppaita kodeille, kouluille ja päivähoitoon sekä seurakuntien lapsi- ja nuorisotyöhön.

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy julkaisee vuosittain noin 150 uutta nimikettä. 

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy – Sisältöä elämään.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs