Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Soile Isokoski Oamkin laulumusiikin lehtoriksi

Oulun ammattikorkeakoulu

Soile Isokoski Oamkin laulumusiikin lehtoriksi

Tiedote.
Julkaistu: 17.06.2014 klo 10:46
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) musiikin koulutus uudistaa toimintaansa syksyllä 2014. Uutena laulumusiikin lehtorina aloittaa 1.8. alkaen kansainvälisesti tunnetuimpiin suomalaisiin laulutaitelijoihin kuuluva sopraano Soile Isokoski. Hän keskittyy Oamkissa erityisesti klassisen laulun sekä lied- ja oopperataiteen opetukseen.

Syksystä 2014 eteenpäin Oamk on ainoa suomenkielistä kirkkomusiikkikoulutusta tarjoava ammattikorkeakoulu. Tämän lisäksi tarjolla on myös musiikkipedagogin suuntautumisvaihtoehto, jossa voi opiskella sekä klassista että pop/jazz-musiikkia. Elokuussa 2014 alkavaan muusikko (AMK)- ja musiikkipedagogi (AMK) -koulutuksiin liittyvästä mahdollisesta täydennyshausta ilmoitetaan Oamkin verkkosivuilla osoitteessa oamk.fi 30.6. alkaen.

Oamkin musiikin koulutus kehittää vahvasti pohjoismaisten musiikkikorkeakoulujen välistä yhteistyötä sekä muuta kansainvälistä toimintaa. Nordplus-rahoitteisen FISOC-hankkeen myötä Oamk suunnittelee yhteispohjoismaista sinfoniaorkesterikoulutusta yhdessä Piteån, Kristiansandin ja Tromssan musiikkikorkeakoulujen kanssa. Lisäksi kirkkomusiikin ja urkujensoiton koulutuksen yhteistyö Piteån musiikkikorkeakoulun kanssa on vakiintumassa.

Erilaisten eurooppalaisten yhteistyöverkostojen kautta Ouluun saapuu syksyn aikana vierailevia instrumenttiopettajia muun muassa Italiasta, Saksasta, Belgiasta ja Turkista. Kansainvälisten vierailijoiden sekä Oamkin opiskelijoiden konserttikalenteri syksylle 2014 julkaistaan elokuussa.

Lisätietoja: musiikin osastonjohtaja Outi Rahko, 050 512 0043, outi.rahko@oamk.fi ja Kulttuurialan yksikön johtaja Riitta Tötterström, 050 308 2924, riitta.totterstrom@oamk.fi 

Oulun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Palvelemme alueen työ- ja elinkeinoelämän sekä kulttuurin tarpeita ja vastaamme Pohjois-Suomen ammattikorkeakoulun monimuotoisuudesta.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs