Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » SKS:n ja SHS:n digitointihankkeelle apurahaa

Suomalaisen Kirjallisuuden Seura

SKS:n ja SHS:n digitointihankkeelle apurahaa

Tiedote.
Julkaistu: 08.04.2016 klo 09:50
Julkaisija: Suomalaisen Kirjallisuuden Seura

Suomen tiedekustantajien liitto on myöntänyt Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran ja Suomen Historiallinen Seuran yhteiselle digitointihankkeelle apurahaa.

Digitointihankkeessa saatetaan SHS:n kirjasarjoissa vuosien 1866–2010 aikana julkaistut teokset avoimesti verkkoon. Hanke tarjoaa SKS:lle uuden ja tehokkaan tavan palvella tiedettä ja tutkimusta. Jatkossa aineisto tulee olemaan aina verkon välityksellä saatavissa laadukkaassa sähköisessä muodossa.

Hanke on osa SKS:n Avoin tiede ja kulttuuriperintö -hanketta ja se tukee myös opetus- ja kulttuuriministeriön Avoin tiede ja tutkimus -hankkeen tavoitetta saada tiedettä avoimesti saataville verkkoon.

____________________________________________________________________________________________________

Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, SKS on vuonna 1831 perustettu tieteellinen seura ja kulttuurijärjestö: tutkimuslaitos, humanistisen tiede- ja tietokirjallisuuden kustantaja, suullisen ja kirjallisen kulttuurin arkisto ja tieteellinen erikoiskirjasto sekä kirjallisuuden viennin ja kääntämisen tukija. Seuraan kuuluu noin 3 000 jäsentä ja sen palveluksessa työskentelee tällä hetkellä noin 80 henkeä. www.finlit.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs