Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Sirkusartistiopiskelijat lavalla Kukko-festivaaleilla 21.–24.5. sekä Lahden kaupunginteatterissa 26.–27.5.

Koulutuskeskus Salpaus

Sirkusartistiopiskelijat lavalla Kukko-festivaaleilla 21.–24.5. sekä Lahden kaupunginteatterissa 26.–27.5.

Tiedote.
Julkaistu: 18.05.2015 klo 09:12
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpauksen sirkusartistiopiskelijoiden lukuvuosi huipentuu Kukko-sirkusfestivaaleihin Salpauksen uudessa sirkuskeskuksessa 21.–24.5. sekä esityksiin Lahden kaupunginteatterissa 26.–27.5.

Neljä päivää monipuolista sirkusta

Jo perinteeksi muodostuneet Kukko-festivaalit järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Salpauksen uudessa sirkuskeskuksessa, osoitteessa Svinhufvudinkatu 13 B, Lahti. Yleisölle avoimia esityksiä on useita kaikkina festivaalipäivinä torstaista 21.5. sunnuntaihin 24.5.

Kukko-festivaalit lupaavat sirkusta kaikissa kukon väreissä: valmistuvan vuosikurssin omintakeisia ryhmäprojekteja, vierailevia esiintyjiä, open-stage ja avoimet harjoitukset.

Kukko-festivaalien ohjelma ja lisätiedot

Japanilaista taikaa huokuva Kami valtaa Eero-näyttämön

Ensimmäisen vuosikurssin sirkusartistiopiskelijat esiintyvät Lahden kaupunginteatterin Eero-näyttämöllä tiistaina 26.5. klo 18.30 ja keskiviikkona 27.5. klo 13 ja 18.30. Kami on koko perheen nykysirkusmatka japanilaisten henkien ja jumalhahmojen maailmaan.

Koulutuskeskus Salpauksen vaatetusalan sekä hiusalan ja kauneudenhoitoalan opiskelijoiden suunnittelemat ja toteuttamat puvut, kampaukset ja meikit saavat innoituksensa japanilaisesta kulttuurista ja Kameista.

Kami sisältää runsain mitoin sirkusta sen eri tasoilla: pienimuotoisemmista sooloista massiivisiin ryhmänumeroihin ja jongleerauksesta ilma-akrobatiaan. Eero-näyttämön katsomo on kuin suunniteltu sirkusta varten: puolikaaressa olevat penkkirivit tuovat katsojan ja esiintyjän lähelle toisiaan.

Kamin esiintyjät:  Aarni Pahajoki, Ada Forsberg, Amanda Muhonen, Anssi Kolehmainen, Eetu Ranta, Elina Raasakka, Ester Viljanen, Henna Ikonen, Ireen Peegel, Jaakko Repola, Linnea Purontaus, Mihaela Karkia, Minna Pulsa, Orfeo Llewellyn, Pipsa Ilpala, Ronja Särkiniemi, Veronica Dolhain ja Victor Huusko.

Esityksen ohjauksesta ja ideoinnista vastaavat sirkusartistiopiskelijat ja Salpauksen sirkusalan opettajatiimi.

Lisätietoja Kamista Lahden kaupunginteatterin sivuilla

Kuvia Salpauksen sirkusartistiopiskelijoista ja sirkuskeskuksesta 

Lisätietoja
Sirkusalan suunnittelija Petri Heikkilä, puh. 044 708 0263
Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen peruskoulutuksen ja aikuiskoulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee yli 20 000 nuorta ja aikuista. Opettajia ja muuta henkilöstöä Salpauksessa on noin 900.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs