Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Seniorisopille lisäesityksiä – varttuneelle väelle suunnatuille esityksille kova kysyntä Oulun kaupunginteatterissa

Oulun kaupunginteatteri

Seniorisopille lisäesityksiä – varttuneelle väelle suunnatuille esityksille kova kysyntä Oulun kaupunginteatterissa

Tiedote.
Julkaistu: 05.10.2015 klo 08:30
Julkaisija: Oulun kaupunginteatteri

Torstaisin Oulun kaupunginteatterilla klo 11 - 12.30. nähtävät Seniorisopat ovat todellisia yleisösuosikkeja, joten teatteri on järjestänyt keväälle jopa 13 lisäesitystä. Esitysten liput ovat nyt myynnissä.

Seniorisoppa tarjoaa ikäihmisille mahdollisuuden kohdata toisiaan kokemuksiaan ja muistojaan jakaen. Seniorisoppien esitykset alkoivat keväällä 2015 Elämänonnea-teemalla, jatkuivat syyskuussa Kun on tunteet – Suomi-filmi-aiheilla ja lokakuussa Sodan jaloissa –versiolla. Esitykset myös kiertävät Oulun alueen hoitolaitoksissa ja –kodeissa.

Lämminhenkisissä tilaisuuksissa yleisölle tarjoillaan keitto ja luodaan välitön, mukava tunnelma esiintyjien ja katsojien välille yhteisellä jutustelulla, laululla ja kokemusten jakamisella. Heli Haapalaisen ja Merja Larivaaran esittämä Kun on tunteet –seniorisopassa suurten tunteiden kirjoa huokaillaan ja haikaillaan vanhojen Suomi-filmien tunnelmissa. Mukana mm. Esa Pakarisen,Tauno Palon ja Ansa Ikosen tunnetuksi tekemiä lauluja.
Oulussa juhlitaan myös Vanhustenviikon juhlaa pe 9.10. Oulun yliopiston Saalastinsalissa, missä Oulun kaupunginteatterin tervehdyksen esittää Merja Larivaara.

Sodan jaloissa –seniorisoppa toivottaa yleisönsä tervetulleiksi nurkkatansseihin - ylipäällikön käskyn mukaiselle viihdytyskiertueelle eli kiihdytysviertueelle, jossa ikäväntorjuntajoukkoina teille toimivat huumorisissi ja kaukopartiomies. Tutut sota-ajan iskusävelmät kuten Kodin kynttilät, Ilta Skansissa ja Partisaanivalssi kuljettavat kupletin juonta. Esiintyjinä ovat Liisa Toivonen ja Joose Mikkonen.

Seniorisoppa-esityksissä yleisö voi ehdottaa toivekappaleitaan esitettäväksi suuren näyttämön Toivekonsertissa 26.11.2015 ja 17.3.2016. Toivekonsertissa esitetään kuulijoiden toivekappaleita orkesterin säestyksellä. Konsertin jälkeen kaikille tarjoillaan suuren näyttämön lämpiössä päivän soppa.

Suuren näyttämön Viimeinen valssi kertoo humoristisesti ja koskettavasti hoitokodin persoonallisuuksista
Seniori-teema on levittäytynyt myös suurella näyttämölle Viimeinen valssi –esityksessä, jonka ensi-ilta oli maaliskuussa ja esitykset jatkuvat jouluun saakka. Meitä kaikkia koskettava aihe – vanheneminen kerrotaan koomisena ja koskettavana tarinana, jossa vanhusten hoitokodissa kohdataan yhteiselon haasteita. Kun tämä joukko muuttaa saman katon alle, alkaa tapahtua!

Lue lisää ohjelmistosta: http://teatteri.ouka.fi/  
Lisätiedot ja vierailutiedustelut: Oulun kaupunginteatteri – Merja Larivaara, teatteri@ouka.fi, p. 050 5113694
Pressikuvat ladattavissa galleriassa: http://teatteri.ouka.fi/galleria/naytelmakuvat 

HUOM! Tiedotusvälineiden edustajat ovat lämpimästi tervetulleita ensi-iltoihin ja muihin esityksiin, liput, yhteydet ja järjestelyt tiedottajan avulla: teatteri.tiedottaja@ouka.fi 

Oulun kaupunginteatteri on Pohjois-Suomen suurin ammattiteatteri. Taiteellisesti ja toiminnallisesti korkeatasoisen ammattiyhteisön tuottama monipuolinen ohjelmisto tarjoaa yleisölle tasokkaita ja kunnianhimoisia esityksiä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs