Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Seikkailunäytelmä Nuolikärpän Suomen kantaesitys Oulun kaupunginteatterissa 11.3. – työttömiä kutsutaan koeyleisöksi

Oulun kaupunginteatteri

Seikkailunäytelmä Nuolikärpän Suomen kantaesitys Oulun kaupunginteatterissa 11.3. – työttömiä kutsutaan koeyleisöksi

Tiedote.
Julkaistu: 26.02.2015 klo 11:00
Julkaisija: Oulun kaupunginteatteri

Seikkailunäytelmä Nuolikärpän Suomen kantaesitys on keskiviikkona 11.3. klo 18.30 Oulun kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä.

Huikea seikkailunäytelmä kertoo Suomaan kuningaskunnassa asustavasta itsepäisestä kuningas King Suomesta, joka etsii tyttärelleen prinsessa Miss Suomelle siniveristä, komeaa ja rikasta puolisoa. Tarinan henkilöt ovat nimensä veroisia; Pahakehno, Tyhmä-Rune ja Pee Aaa eli prinssi Aaltopelti. Tietysti seikkailussa on myös sankari, sopivasti jännitystä ja paljon toimintaa! Näytelmä ei moralisoi, vaan osoittaa oikean ja väärän huumorilla ja tunteella. Sen hulvaton huumori puree niin lapsiin kuin aikuisiinkin! Ikäsuositus yli 5-vuotiaille.

Näytelmän rooleissa nähdään Pentti Korhonen, Mikko Korsulainen, Antti Kyllönen, Mikko Leskelä, Aki Pelkonen ja Anne Syysmaa. Näytelmän käsikirjoitus ja ohjaus Tero Jartti. Lavastus ja valot Jukka Kyllönen. Puvut Ulpu Korpua.

Oulun kaupunginteatteri toivottaa työttömät tervetulleeksi koeyleisöksi Nuolikärppä-näytelmän harjoitukseen tiistaina 3.3.2015 klo 18.30 pienelle näyttämölle.

Tilaisuus on tarkoitettu vain työttömille ja on heille maksuton. Koeyleisöön päästääkseen jokaisella tulijalla täytyy olla teatterilippu, joita saa teatteritalon ala-aulan Myyntipalvelusta. Paikkoja on rajoitetusti. Lämpimästi tervetuloa!

Pressikuvia näytelmästä on ladattavissa osoitteessa http://teatteri.ouka.fi/galleria/naytelmakuvat

Lisätietoja: tiedottaja Päivi Vuoti-Karvonen, puh. 044 703 7111, paivi.vuoti-karvonen@ouka.fi

Oulun kaupunginteatteri on Pohjois-Suomen suurin ammattiteatteri. Taiteellisesti ja toiminnallisesti korkeatasoisen ammattiyhteisön tuottama monipuolinen ohjelmisto tarjoaa yleisölle tasokkaita ja kunnianhimoisia esityksiä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs