Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Sari Kaasinen johtaa Kalevalaisten Naisten Liittoa

Kalevalaisten Naisten Liitto

Sari Kaasinen johtaa Kalevalaisten Naisten Liittoa

Tiedote.
Julkaistu: 14.04.2012 klo 18:06
Julkaisija: Kalevalaisten Naisten Liitto

Musiikin tohtori Sari Kaasinen valittiin Kalevalaisten Naisten Liiton puheenjohtajaksi Laukaassa järjestetyssä vuosikokouksessa 14.4.2012.

Lappeenrannassa asuva Sari Kaasinen on perinteen jakaja ja jatkaja. Hän on suomalaisen kansanmusiikin tunnetuimpia nimiä, muusikko, säveltäjä, taiteilija ja äiti. Hän on kalevalaisen runonlaulun jatkaja nykyajassa, joka avaa uusia kulttuuriyhteyksiä. Hänen luova työnsä näkyy ja kuuluu teattereissa, televisiossa, kuorojen ohjelmistossa ja koko taiteen kentässä.

Kalevalaisten Naisten Liitto on perinne- ja kulttuurijärjestö, joka tekee valtakunnallista kulttuurityötä. Liiton 60 jäsenyhdistystä rikastuttaa paikallista kulttuurielämää eri puolilla maata. Jäseniä yhdistyksissä on yhteensä yli 4000. Vuosittain vaihtuvan teeman alla järjestetään kulttuuritapahtumia, seminaareja ja matkoja. Kalevalaisuuden etsiminen nykyajasta on kalevalaisen naisverkoston kokoava voima. Kalevalaisten Naisten Liitto omistaa Kalevala Koru Oy:n.

Kouluneuvos Maire Pelttari Torniosta oli puheenjohtajana vuosina 2009–2012.

Kalevalaisten Naisten Liitto on perinne- ja kulttuurijärjestö, joka tekee valtakunnallista kulttuurityötä. Liiton 60 jäsenyhdistystä rikastuttaa paikallista kulttuurielämää eri puolilla maatamme. Jäseniä yhdistyksissä on yhteensä yli 4000. Vuosittain vaihtuvan teeman alla järjestämme kulttuuritapahtumia, seminaareja ja matkoja. Kalevalaisuuden etsiminen nykyajasta on naisverkostomme kokoava voima. Liitto omistaa Kalevala Koru Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs