Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Salpaukselle menestystä valtakunnallisissa SAKUstars-kulttuurikilpailuissa

Koulutuskeskus Salpaus

Salpaukselle menestystä valtakunnallisissa SAKUstars-kulttuurikilpailuissa

Tiedote.
Julkaistu: 03.04.2014 klo 15:30
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Valtakunnalliset ammatillisten opiskelijoiden kulttuurikilpailut, SAKUstarsit, kilpailtiin tänä vuonna Vaasassa 1-3.4.2014. Kilpailujen järjestämisestä vastasivat Vaasan ammattiopisto ja SAKU ry. Kilpailu järjestettiin nyt 62. kerran, ja osallistujina oli noin 1 000 ammattiin opiskelevaa ympäri Suomen. Kilpailut järjestettiin Vaasassa nyt ensimmäistä kertaa, ja niitä järjestämässä oli noin 600 opiskelijaa eri aloilta.

SAKUstars-kisoissa kilpaillaan sekä ennakkosarjoissa että live-sarjoissa. Ennakkosarjoista Salpauksen Rainer Pekkinen sai pronssia konemusiikkisarjassa.

Live-kilpailussa lyömäsoitin-sarjan kultaa voitti liiketalouden opiskelija Aleksi Silvenius. Hopeaa sai lauluyhtyeet ja kuorot -sarjassa Salpauksen Kaarisillan musiikkialan opiskelijoiden Ja me samat -kuoro, jossa esiintyivät Aki Rönkkö, Mikael Puikkonen, Aleksi Timonen, Sami Katajisto, Milla Ruotsalainen, Jutta Tahvanainen, Erkki Riekkola, Anna Häyrinen ja Timo Aaltonen. Karaoke-sarjasta hopeaa sai nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaksi opiskeleva Janne-Tapani Simola ja kunniamaininnan sai audiovisuaalisen viestinnän opiskelija Maria Soilu.

Vaasassa nähtiin sykähdyttäviä nuorten esityksiä, joiden parhaimmistoa esitettiin avajaisissa, kavalkadissa ja päättäjäisissä isolla SAKUstars-lavalla. Kaikki kilpailut käytiin Vaasan ammattiopiston tiloissa ja viereisellä Roller Center -areenalla. Kulttuurikilpailuissa tärkeintä on osallistumisen riemu, uskallus ja itsensä ylittäminen. Kilpailut käydään positiivisessa ja kannustavassa SAKU-hengessä.

Lisätietoja

Salpauksen joukkueesta opiskelijatoiminnan koordinaattori Susanna Salmi puh. 044 708 0703

Vaasan SAKUstars-kilpailuista: Vaasan kilpailun projektipäällikkö  Jussi Itämäki puh. 040 183 2896

Kuvassa: Kaarisillan kuoron Ja me samat -joukkue tapaamassa SAKU-hahmoa.

 

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs