Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Saimaa Sinfoniettan Sibelius-konsertti striimataan Mikkelissä 5.12.

Lappeenrannan kaupunki

Saimaa Sinfoniettan Sibelius-konsertti striimataan Mikkelissä 5.12.

Tiedote.
Julkaistu: 03.12.2014 klo 11:21
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

(Tiedotteen lopussa linkki kuvaan.)

Saimaa Sinfoniettan Mikkelin Sibelius-konsertti saa suoran internet-toiston. Konsertti striimataan Martti Talvela-salista 5.12.2014. Konsertti alkaa klo 19 ja lähetys on katsottavissa Mikkelin kaupunginorkesterin kotisivuilla osoitteessa www.mikkelinkaupunginorkesteri.fi ja e-concerthouse-portaalissa osoitteessa e-concerthouse.com. Konsertin katsominen on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä tai kirjautumista. Suoran lähetyksen lisäksi konsertti on katsottavissa myöhemmin arkistotallenteena. 

Lappeenrannan ja Mikkelin kaupunginorkestereiden yhteinen Saimaa Sinfonietta aloittaa Jean Sibeliuksen 150-vuotisjuhlavuoden ennakoivasti. Lappeenrannassa Sibelius-konsertti kuullaan torstaina 4.12. klo 19 Lappeenranta-salissa.

Saimaa Sinfonietta konsertoi johtajanaan Sasha Mäkilä. Konsertissa kuullaan Jean Sibeliuksen Valse romantique, viulukonsertto op. 47 ja Sinfonia nro 3 C-duuri op. 52. Saimaa Sinfoniettan solistina esiintyy palkittu korealainen viulisti Zia Shin. Hän on esiintynyt muun muassa Washingtonin, Osakan ja Soulin filharmonikoiden solistina sekä eri festivaaleilla ja UNESCOn konserttihankkeissa. Hänen viulunsa on vuoden 1708 Cremona Stradivarius. 

Lisätietoja: 

Mikkelin kaupunginorkesteri
Intendentti Nikke Isomöttönen, puh. 050 581 3377
nikke.isomottonen@mikkeli.fi

Lappeenrannan kaupunginorkesteri
Intendentti Milko Vesalainen, puh. 040 547 8706
milko.vesalainen@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 72 600 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs