Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Sadunmaa-näytelmä lähtee päiväkotikiertueelle ja vierailee pääkirjastossa

Lappeenrannan kaupunki

Sadunmaa-näytelmä lähtee päiväkotikiertueelle ja vierailee pääkirjastossa

Tiedote.
Julkaistu: 31.10.2014 klo 08:30
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

(Tiedotteen lopussa linkki kuvaan.)

Lappeenrannan kaupunginteatterin näyttelijät Samuli Punkka ja Anna-Kaisa Makkonen ovat valmistaneet lastennäytelmän Sadunmaa, joka perustuu lappeenrantalaisen muusikon ja musiikinopettajan Marjukka Polan taidekasvatukselliseen teokseen Sadunmaan takatalvi. Näytelmän Sadunmaa ensi-ilta nähdään kutsuvierastilaisuudessa lauantaina 15.11.2014 Etelä-Karjalan taidemuseossa. 

Ensi-illan jälkeen esitys jalkautuu päiväkoteihin. Tavoitteena on, että näytelmä esitetään jokaisessa päiväkodissa mahdollisuuksien mukaan. Esitys kiertää toukokuulle 2015 asti. 

Lappeenrannan yleinen kulttuuritoimi ja kaupunginteatteri tarjoavat esityksen Lappeenrannan lapsille. Tekijät Punkka ja Makkonen ovat innoissaan: 

− Lastenteatteria on mahtavaa tehdä. Yleisökontakti on aina vilpitön ja suora. On ollut virkistävää päästä uuteen ja puhtaaseen ympäristöön, poiketa teatterin normaalista arjesta ja muuttaa isolta näyttämöltä kirjaston pieneen satuhuoneeseen harjoittelemaan. Sen lisäksi, että olemme näyttelijöitä, olemme saaneet olla myös dramaturgeja, lavastajia, puvustajia, ohjaajia ja roudareita. 

Lapsilla, jotka eivät ole päiväkotihoidossa, on mahdollisuus kokea Sadunmaan taika Lappeenrannan pääkirjaston satuhuoneessa ma 17.11.2014 klo 18 ja la 7.2.2015 klo 12.

Esityksen kesto on noin 30 minuuttia ja ikäsuositus yli 3-vuotiaille. 

Kirjaston esityksiin on vapaa pääsy. Istumapaikka kannattaa varata etukäteen pääkirjaston lastenosastolta: Päivi Oikkonen puh. 040 826 7558 tai 05 616 2338, paivi.oikkonen@lappeenranta.fi

CD-levyn sisältävä musiikkisatukirja Sadunmaan takatalvi on Marjukka Polan esikoisteos ja ilmestynyt elokuun lopulla 2014. Kirja on myynnissä Modus Musiikin verkkokaupassa. 

Lisätietoja tiedotusvälineille: 

Näyttelijä Anna-Kaisa Makkonen, puh. 0400 668 502
Näyttelijä Samuli Punkka, puh. 050 540 8485

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 72 600 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs