Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » S-veistostaidekilpailu 2015

SOK

S-veistostaidekilpailu 2015

Tiedote.
Julkaistu: 03.11.2014 klo 13:57
Julkaisija: SOK

SOK järjestää jälleen taiteilijoille avoimen S-taidepalkintokilpailun. Tänä vuonna S-taidepalkintokilpailu keskittyy veistostaiteeseen. Kaikki veistostaiteen tekniikat, materiaalit ja ideat ovat vapaita käytettäväksi.

 Osallistuvista ehdotuksista 15 kiinnostavinta teosta pääsevät näyttelyyn S-Galleriaan 16.3.-17.4.2015. Kuvat teoksista julkaistaan samaan aikaan S-Gallerian nettisivuilla, jossa teoksia pääsee äänestämään. Omaa suosikkityötään voi myös äänestää esillä olevassa näyttelyssä.

 Kilpailun voittajan valitsee SOK:n taideasiantuntija FT Pauliina Laitinen-Laiho yleisön äänestämän kolmen eniten ääniä saaneen teoksen joukosta. Kilpailun voittajan teos hankitaan SOK:n taidekokoelmaan 3000 eurolla ja teos pääsee esille SOK:n pääkonttoriin Helsingin Vallilaan. Lisäksi kilpailun voittaja saa pitää palkintonäyttelyn S-Galleriassa. Palkinto jaetaan toukokuussa 2015.

Kilpailuteoksen tulee olla valmistunut vuosien 2014–2015 välisenä aikana.

 

Hakuaika on 1.12.2014–31.1.2015. Kilpailuun osallistutaan täyttämällä hakulomake S-Gallerian nettisivuilla osoitteessa www.s-galleria.fi.

Taiteen ja kulttuurin tukeminen on yksi merkittävä osa SOK:n vastuullisuustoimintaa. SOK:lla on kunniakas yli 90-vuotinen historia taidemesenaattina Suomessa ja se on yrityksenä yksi vanhimmista taiteen tukijoista sekä määrätietoisen taidekokoelman kartuttajista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs