Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Rovaniemen kulttuurikohteet kutsuvat perheet kylään tänä kesänä

Metsähallitus

Rovaniemen kulttuurikohteet kutsuvat perheet kylään tänä kesänä

Tiedote.
Julkaistu: 31.05.2016 klo 13:07
Julkaisija: Metsähallitus

Arktikum, Kulttuuritalo Korundi ja Tiedekeskus Pilke kutsuvat perheet kylään tänä kesänä edullisesti koko perheen kesäkulttuuripassilla. Passilla koet Rovaniemen kiinnostavimmat kulttuurikohteet kätevästi samalla lipulla! Passilla tutustut Lapin historiaan ja arktisen alueen tutkimukseen Arktikumissa, pohjoiseen nykytaiteeseen Kulttuuritalo Korundissa ja pohjoisten metsien moniin merkityksiin ja biotalouteen Tiedekeskus Pilkkeessä. Koko perheen kesäkulttuuripassi on perhekohtainen ja voimassa seitsemän päivää.

Miten revontulet syntyvät? Millainen oli Rovaniemi 1900-luvun alussa? Arktikum on tiedekeskus ja museo, jossa voi kokea pohjoisen luonnon, tutustua arktisiin kulttuureihin ja Lapin historiaan. Siellä toimivat Arktinen keskus ja Lapin maakuntamuseo.

Tiedekeskus Pilkkeessä koko perhe pääsee tutustumaan suomalaisten metsien moniin merkityksiin kaikilla aisteilla itse tehden. Kiipeä moton hyttiin, löydä puuta yllättävistä paikoista tai laula metsäkaraokea. Puurakenteisessa Pilke-talossa sijaitseva tiedekeskus on elämyksellinen ja vuorovaikutteinen käyntikohde kaikenikäisille.

Upeasti modernisoidussa historiallisessa rakennuksessa, Kulttuuritalo Korundissa, toimivat Rovaniemen taidemuseo ja Lapin kamariorkesteri. Tänä kesänä Korundissa ihastellaan kokoelmanäyttelyn lisäksi Lapin kuvataideseura Palaksen 50-vuotisjuhlanäyttelyä, kanadalaisen Joyce Majinskin luontoaiheisia teoksia sekä ”Pohjolan Picasson” Reidar Särestöniemen värikkäitä lappiaiheisia maalauksia.

Kulttuuripassin hinnat: aikuiset 20 €, opiskelijat ja eläkeläiset 15 €, lapset 7-15 v. 10 €. 

Kesätarjous 1.6.–31.8.2016: Koko perheen kesäkulttuuripassi 50 € (2 aikuista + kaikki saman perheen lapset).


Lisätiedot ja yhteydenotot:


Arktikum info
puh. 016 322 3260, www.arktikum.fi

Korundi info
puh. 016 322 2822, www.korundi.fi

Pilke Info
puh. 0206 39 7820, www.tiedekeskus-pilke.fi

Liitetiedostot

Metsähallitus, Tiedekeskus Pilke, Ounasjoentie 6, Rovaniemi

 

www.tiedekeskuspilke.fi

 

www.metsa.fi

 

 

 

Tiedekeskus Pilke kertoo pohjoisista metsistä ja siitä, miten monilla tavoilla olemme yhteydessä metsään ja sen tuotteisiin joka päivä. Puurakenteisessa Pilke-talossa sijaitseva tiedekeskus on elämyksellinen ja vuorovaikutteinen käyntikohde kaikenikäisille. Tiedekeskus Pilke on osa Metsähallitusta.

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs