Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Risto Kupari Kulttuurirahaston Satakunnan rahaston asiamieheksi

Suomen Kulttuurirahasto

Risto Kupari Kulttuurirahaston Satakunnan rahaston asiamieheksi

Tiedote.
Julkaistu: 09.10.2015 klo 08:42
Julkaisija: Suomen Kulttuurirahasto

Filosofian maisteri Risto Kupari on valittu Suomen Kulttuurirahaston Satakunnan rahaston asiamieheksi. Hän on aloittanut tehtävässä 1.10.2015 ja toimii asiamiehenä Rauman kaupungin kulttuuripäällikön virkatyönsä ohella. Hän on tavattavissa rahaston Porin toimistossa sopimuksen mukaan.

Risto Kupari asuu ja työskentelee Raumalla, mutta on asunut nuoruutensa Porissa. Kupari on syntynyt vuonna 1968 Kullaalla. Hänellä on ollut monia luottamustehtäviä valtakunnallisissa kulttuuriorganisaatioissa kuten Suomen kansanmusiikkiliitossa ja Kansanmusiikin ja Kansantanssin Edistämiskeskuksessa, sekä useissa maakunnallisissa ja paikallisissa organisaatioissa Satakunnassa sekä Etelä-Pohjanmaalla. Musiikkiharrastuksensa myötä hän on myös soittanut useita eri instrumentteja lukuisissa eri kokoonpanoissa 1980-luvulta lähtien.

– On mielenkiintoista päästä seuraamaan ja edistämään taidetta, tiedettä ja kulttuurielämää vanhassa ja aktiivisessa kulttuurimaakunnassa ja vieläpä aitiopaikalta, Kupari toteaa.

Satakunnan rahasto on yksi Kulttuurirahaston 17 maakuntarahastosta. Se jakaa apurahoja ja palkintoja ja järjestää kulttuuritoimintaa maakunnan alueella. Apurahoja jaetaan vuosittain noin 600 000 euroa ja niiden hakuaika on tammi-helmikuussa.

 

Lisätiedot: Asiamies Risto Kupari, puh. 050 300 3853, risto.kupari@skr.fi

Liitetiedostot

Suomen Kulttuurirahasto on yksityinen säätiö. Se tukee maamme kulttuurielämää myöntämällä apurahoja keskusrahastosta ja 17 maakuntarahastosta tieteen, taiteen ja kulttuurielämän eri aloilla toimiville henkilöille ja yhteisöille. Kulttuurirahastolla on myös omaa kulttuuritoimintaa. Lisätiedot osoitteesta www.skr.fi.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs