Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Ravistaja lisää hyvinvointia

Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Ravistaja lisää hyvinvointia

Tiedote.
Julkaistu: 28.04.2014 klo 07:43
Julkaisija: Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Hyvinvoivat työntekijät tekevät menestyvän yrityksen. Yritysjohto voi lisätä henkilökunnan yksilöllistä fyysistä ja henkistä hyvinvointia tarjoamalla sille Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelipalveluja.

Smartumin setelit ovat vetäneet suomalaisia työntekijöitä liikunnan ja kulttuurin pariin niin monilukuisesti, että yritys valittiin huhtikuun alussa Suomen ravistavimmaksi yritykseksi. Suomen Yrittäjät etsi puolentoista vuoden ajan sekä omaa toimialaansa että suomalaisten arkea eniten ravistaneita yrityksiä ja päätyi valinnassaan Smartumiin. Sen asiakkaina on yli 12 000 työnantajaa, joiden palveluksessa on noin miljoona työntekijää.

– Olemme ylpeitä saamastamme tunnustuksesta. Kehitimme ensimmäisenä työhyvinvointia tukevat liikunta- ja kulttuurisetelit ja asiak­kaittemme kokemukset niiden eduista ovat vertaansa vailla. Koettu hyöty seteleillä hankituista palveluista on ollut paljon niiden rahallista arvoa suurempi, joten euron tai kahden panostus päivää kohden on tuottava investointi työnantajalle. Liikuntaseteleistämme onkin tullut käytetyin työpaikkaliikunnan muoto. Ne ovat todella mullistaneet vallinneita käytäntöjä, kertoo toimitusjohtaja Maarit Hannula.

Hyvinvointi näkyy asiakkaalle

Työntekijöiden kokemuksilla johtamisesta ja työilmapiiristä on suuri merkitys yrityksen menestykseen. Merja Fischerin väitöskirjan mukaan työntekijöiden sitoutuneisuus – johon johtaminen ja työilmapiiri vaikuttavat vahvasti, näkyy suoraan asiakkaan kokemuksena palvelun laadusta. Tällä on puolestaan suora yhteys yrityksen kannattavuuteen.

Väitöskirjan perusteella Smartum teki viime vuonna sadalle asiakkaalleen hyvinvointitutkimuksen, jonka tulosten mukaan yli puolessa yrityksistä kaikki ottivat vastuuta yhteisten tavoitteiden saavuttamisesta.

– Johdon välittäminen työntekijöistä siis näkyy työntekijöiden vastuunkantona, toteaa Hannula.

Smartum on mukana edistämässä työhyvinvointia myös Suomen työelämä 2020 -hankkeessa.

– Kerromme asiakkaittemme hyvistä kokemuksista ja saavutetuista tuloksista. Nostamme esiin myös parhaiden käytäntöjen työpaikkoja esiin jakamaan oppejaan. Lisäksi palkitsemme joka vuosi yhden organisaation esimerkillisestä työhyvinvoinnin edistämisestä, selvittää Hannula.

Myös lounasetu tulossa

Liikunta- ja kulttuurisetelit ovat jo vakiinnuttaneet asemansa. Kesällä 2014 työnantajien mahdollisuus edistää työntekijöiden hyvinvointia lisääntyy, kun Smartum tuo markkinoille myös lounasedun. Loppuvuodesta on tulossa lisää uusia tuotteita.

– Uutuutemme monipuolistavat palveluvalikoimaamme, johon asiakkaamme ovat olleet hyvin tyytyväisiä. Innolinkin viime vuonna tekemän tyytyväisyystutkimuksen mukaan jokainen asiakkaamme on valmis suosittelemaan meitä kollegalleen ja 99 prosenttia on saanut Smartum-eduista positiivista palautetta henkilökunnalta. Muihin toimijoihin verrattuna meitä piti parempana vaihtoehtona peräti 96 prosenttia asiakkaistamme, kertoo Hannula hymyillen.

Pian 20 vuotta täyttävä ja noin 40 henkilöä työllistävä perheyritys Smartum on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista. Teksti: Maija-Liisa Saksa

Lisätietoa artikkelista ja yhteydenotot: http://bit.ly/1lmxymN
Julkaisija: Editori.fi

Editori Helsinki Oy - yritysviestinnän asiantuntija


Editori.fi-asiantuntijakanava tuo esille oman alansa asiantuntijat, persoonat ja vaikuttajat. www.editori.fi


Lisätiedot: Valtteri Rantalainen | p. 09 4241 2223 | valtteri.rantalainen(a)editorhelsinki.fi | www.editorhelsinki.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs