Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » RANTASIPI IMATRAN VALTIONHOTELLI SAI NIMIKKO-OLUEN

Restel Hotel Group

RANTASIPI IMATRAN VALTIONHOTELLI SAI NIMIKKO-OLUEN

Tiedote.
Julkaistu: 03.12.2015 klo 10:00
Julkaisija: Restel Hotel Group

Rantasipi Imatran Valtionhotellin nimikko-olut, Herrasväen Huurteinen, julkistettiin lokakuussa 2015. Vaalea täysmallasolut valmistetaan Saimaan Juomatehtaalla Mikkelissä ja sen etiketissä komeilee itseoikeutetusti ainutlaatuinen linnahotelli.

Oluen suunnittelu lähti tarpeesta saada valikoimaamme ruokalistaa tukeva, hyvä pienpanimo-olut”, kertoo Rantasipi Imatran Valtionhotellin keittiöpäällikkö Harri Mattinen. ”Yhteistyökumppaniksi valittiin laadukkaista paikallisoluistaan tunnettu Saimaan Juomatehdas. Lopputuotteena syntyi erittäin hyvä, vaalea ja omaleimainen lager, joka sopii mainiosti esimerkiksi à la carte -listaltamme löytyvien Zakuskalautasen, Linnan lohen, Filee à la Stroganoffin sekä Wagyu-härkäburgerin kaveriksi", hän jatkaa.

Herrasväen Huurteinen valmistetaan käsityönä vuosisataisia olutperinteitä vaalien. Olut itsessään on Saimaan Juomatehtaan laajaan tuotevalikoimaan kuuluva 4,6 % vaalea luomuolut. Suodatettu, kullankeltainen täysmallaslager valloittaa pehmeällä raikkaudellaan, ja täyteläisen makunautinnon viimeistelee tasapainoinen humalointi. Oluen etiketti on suunniteltu yksinomaan Imatran Valtionhotellin käyttöön ja sen kuvassa komeilee itseoikeutetusti linnahotelli koko loistossaan.

Kotimaista lähituotantoa

Saimaan Juomatehdas suosii suomalaista lähituotantoa ja myös Herrasväen Huurteinen -oluen kevyen maltainen maku syntyy puhtaasta kotimaisesta luomuohrasta. ”Osoituksena puhtaista kotimaisista raaka-aineista ja suomalaisesta työstä tuotteillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus ensimmäisenä suomalaisena pienpanimona”, kertoo Saimaan Juomatehtaan toimitusjohtaja Jussi Laukkanen.

Herrasväen Huurteinen -oluen myynti on lähtenyt Imatran Valtionhotellissa todella hyvin käyntiin. Ensimmäinen 480 pullon erä on lähes loppuunmyyty ja seuraava erä on tilattu saapuvaksi marraskuun lopussa. Imatran Valtionhotellin lisäksi Herrasväen Huurteinen -olutta on myynnissä Lappeenrannan Hemingway´s-ravintolassa sekä kaikissa Imatran alueen K-kaupoissa.


Lisätiedot:

Harri Mattinen, Keittiöpäällikkö, Rantasipi Imatran Valtionhotelli,
puh. +358 40 558 3769, harri.mattinen@restel.fi

Jussi Laukkanen, Toimitusjohtaja, Saimaan Juomatehdas Oy,
puh. +358 50 491 4480, jussi.laukkanen@saimaanjuomatehdas.fi

Liitetiedostot

RANTASIPI OY

Rantasipi-ketjuun kuuluu kylpylä- sekä kokoushotelleja eri puolella Suomea. Kokous- ja aktiiviohjelmat sekä hemmottelu- ja kylpyläelämykset sopivat niin vapaa-ajan- kuin liikematkustajan tarpeisiin. Rantasipi-hotellit tarjoavat myös monipuoliset ja vaihtuvat oheispalvelut. Ympäröivä luonto tarjoaa ainutlaatuisia vaihtoehtoja ulkoaktiviteettien osalta. www.rantasipi.fi

 


SAIMAAN JUOMATEHDAS OY

Saimaan Juomatehdas on yksi Suomen vanhimmista toiminnassa olevista pienpanimoista. Mikkelissä toimiva panimoyhtiö on perustettu vuonna 1995. Saimaan Juomatehdas valmistaa korkealaatuisia oluita ja siidereitä.. Viime vuoden 700 000 litran tuotannosta yli 90 prosenttia oli luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettuja ja EU:n luomumerkkiin oikeuttavia luomutuotteita. Osoituksena puhtaista kotimaisista raaka-aineista ja suomalaisesta työstä on yhtiölle ja sen tuotteille myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus ensimmäisenä suomalaisena pienpanimona. Tuotteiden kotimaisuusaste on keskimäärin yli 80 prosenttia. www.saimaanjuomatehdas.fi

 

RESTEL OY

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu noin 240 ravintolaa ja 48 hotellia.  Liikevaihto vuonna 2014 oli 386,2 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki-Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat mm. Burger King®-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, Wanha Mestari-, Hemingway’s -ravintolat ja Tapahtumaravintolat.

www.restel.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs