Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Pop & Jazz Konservatorio – 40 vuotta heviä – 40 heviä vuotta!

Pop & Jazz Konservatorio

Pop & Jazz Konservatorio – 40 vuotta heviä – 40 heviä vuotta!

Tiedote.
Julkaistu: 24.09.2012 klo 09:00
Julkaisija: Pop & Jazz Konservatorio

40-vuotista taivaltaan juhlistaakseen Konservatorio järjestää syksyn aikana runsaasti konsertteja, joissa esiintyvät alalla menestyneet Pop & Jazz Konservatorion entiset ja nykyiset oppilaat.

 

Close Encounters –opiskelijafestivaali Arabiassa 30.10.-2.11.2012

- Muusikon ammattiin tähtäävien kunnianhimoisia produktioita. Tule kuuntelemaan ja hämmästy!

 

Musiikkioppilaitosten yhteinen Mitä kuuluu 2013 –konserttisarja

- Maanantaina 28.1.2013 klo 18 Arabiasalissa kuullaan 40 soittajasta koostuvaa Arabian Rytmikeidas –viihdeorkesteria, jossa esiintyvät Pop & Jazz Konservatorion ja Itä-Helsingin Musiikkiopiston oppilaat.

- Torstaina 13.1.2013 klo 18 Vuotalossa esiintyvät Pop & Jazz Konservatorion ja Pakilan Musiikkiopiston big bandit

 

Close Encounters Helsinki – Pietari –opiskelijafestivaali 4.-8.2.2013

- Yhtä aikaa Helsingissä ja Pietarissa järjestettävän kaupunkifestivaalin esiintyjinä ovat Pop & Jazz Konservatorion sekä sen koti- ja ulkomaisten partnerioppilaitosten opiskelijat.

 

Suuntana tulevaisuus!

Pop & Jazz Konservatoriossa kannustetaan yhdessä soittamiseen, luovaan tekemiseen ja oman äänen löytämiseen. Opiskelijoiden sävellyksiä sisältävä juhlalevy osoittaa, että on pystytty hienojen muusikoiden ja laulajien kehittymisen lisäksi tukemaan myös uuden biisintekijäpolven kasvua. Pop & Jazz Konservatorion kehittämät opetusmenetelmät kiinnostavat laajemminkin niin Suomessa kuin ulkomailla. 

Pop & Jazz Konservatoriossa on vuosien varrella opiskellut suuri joukko rytmimusiikin tunnettuja nimiä, mm. Saara Aalto, Ville Valo, Lauri Ylönen, Jari Sillanpää, Yona, Felix Zenger, Petteri Sariola, Alexi Laiho, Maija Vilkkumaa, Iiro Rantala, Jukkis Uotila, Erin Anttila ja Axel Ehnström. Tunnettuja esiintyjäryhmiä, joiden jäseniä on opiskellut konservatoriossa, ovat mm. How Many Sisters, Taikapeili, Lenni-Kalle Taipale Group ja trio Töykeät.

 

Rytmimusiikin opetusta 40 vuotta!

Tänä syksynä 40. toimintavuottaan juhlivassa Pop & Jazz Konservatoriossa järjestetään musiikin harrastetavoitteista perusopetusta ja ammatillista peruskoulutusta lähes 900 opiskelijalle noin 80 opettajan voimin.

Pop & Jazz Konservatorio on pohjoismaiden vanhin rytmimusiikin opinahjo ja kuuluu vanhimpiin koko Euroopassa. Vuonna 1972 innokkaat musiikinopettajat Klaus ja Seija Järvinen alkoivat opettaa rytmimusiikkia silloisessa Oulunkylän Pop/jazz-opistossa. Lakisääteisen valtionavun piiriin opisto siirtyi vuonna 1980, ja konservatoriotasoinen koulutus aloitettiin vuonna 1986. Vuonna 1995 oppilaitos vaihtoi nimensä Pop & Jazz Konservatorioksi. Nykyään konservatorio toimii Helsingin Arabianrannassa samoissa tiloissa Metropolia Ammattikorkeakoulun pop/jazzmusiikin koulutusohjelman kanssa.

 

Lisätietoja:

Pop & Jazz Konservatorio

rehtori Janne Murto

janne.murto(at)popjazz.fi

040 7715285  

Pop & Jazz Konservatorio on kehittynyt 1970–luvun pienestä musiikkiopistosta yhdeksi Euroopan arvostetuimmista musiikkioppilaitoksista. Tänään järjestämme rytmimusiikin opetusta lähes 900 opiskelijalle noin 80 opettajan voimin. Harrastuksenaan musiikkia opiskelee noin 760 lasta ja nuorta. Musiikkialan ammatillista perustutkintoa suorittaa 120 opiskelijaa.

Vieraile kotisivuillamme osoitteessa www.popjazz.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs