Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Poliittinen keskustelupaneeli kaupunginteatterilla

Lappeenrannan kaupunki

Poliittinen keskustelupaneeli kaupunginteatterilla

Tiedote.
Julkaistu: 06.11.2014 klo 14:30
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

(Tiedotteen lopussa linkki kuvaan.)

Lappeenrannan kaupunginteatterin marraskuun kulttuurikeskiviikko kokoontuu 12.11. klo 18 teatterin ravintolassa (2. krs, Valtakatu 56). 

Tarjolla on värikäs ja analyyttinen ilta, kun panelistit pohtivat politiikkaa. Keskustelijoilla on näkemystä asioista moneltakin eri kantilta; mukana ovat kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Heikki Järvenpää, strategia- ja rahoitusjohtaja Olli Naukkarinen ja teatterinjohtaja Jari Juutinen. Raikkaan tuulahduksen keskusteluun tuovat äänestysiän saavuttaneet abiturientit. Paneelikeskustelua johtaa äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori, draamapedagogi Marika Kesseli. 

− Minua kiinnostaa se, miten osallisuutta päätöksentekoon voisi lisätä. Miten voisi lisätä ymmärrystä politiikan merkitystä kohtaan? Tahtoisin, että politiikasta ja taloudesta puhuttaisiin niin, että kuka tahansa ymmärtää. Tarkoitus ei ole ruotia Neljättä tietä, mutta se voi toimia joidenkin havaintojen pohjalla. Sata vuotta sitten taloudenpito oli pitkälti perunamaan hoitoa, nyt globalisaation myötä kukaan ei voi piiloutua tosiasialta, että maailman tapahtumat ja EU:n päätökset vaikuttavat yksittäisiin kansalaisiin. 

Noin tunnin mittaisen paneelikeskustelun tavoitteena on hyvähenkinen vuoropuhelu, jossa on tilaa erilaisille mielipiteille, ja jota on kiinnostava kuunnella. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. 

Pikakelauksen Suomen talouspoliittiseen historiaan antaa kaupunginteatterin uutuusnäytelmä Neljäs tie eli Suomen tasavallan nousu ja tuho. Traaginen komedia pyyhkii pölyt kansakunnan kaapin päältä torstaisin sekä Itsenäisyyspäivän aattona. 

Lisätietoja: 

äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori, draamapedagogi
Marika Kesseli, puh. 050 300 7140
marika.kesseli@gmail.com

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 72 600 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs