Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Poika Mancinin rooleihin Mikael Saari, Heta Keskinarkaus ja Suvi Aalto

Oulun kaupunginteatteri

Poika Mancinin rooleihin Mikael Saari, Heta Keskinarkaus ja Suvi Aalto

Tiedote.
Julkaistu: 15.04.2014 klo 09:40
Julkaisija: Oulun kaupunginteatteri

Tiedotusvälineille, Oulun kaupunginteatterin tiedote 15.4.2014
teatteri.ouka.fi 
Pressikuvia ladattavissa http://teatteri.ouka.fi/galleria/naytelmakuvat

Oulun kaupunginteatterin syksyn ohjelmistoon tulevan musiikkinäytelmä Poika Mancinin rooleihin etsittiin nuoria tähtiä kaupunginteatterissa maaliskuussa järjestetyssä koe-esiintymistilaisuudessa ja näyttelijävalinnat on nyt tehty. Hakijoita rooleihin oli yli 50.

Poika Manciniksi on valittu lahtelainen Mikael Saari. Saari on monipuolinen muusikko; laulamisen lisäksi hän soittaa kitaraa, pianoa ja bassoa. Tällä hetkellä Saari esiintyy musikaaleissa Lahden kaupunginteatterissa ja Tampereen Teatterissa. Mikael Saari muistetaan vuoden 2013 Uuden Musiikin Kilpailusta, jossa hän sijoittui toiseksi.
 
Katjan rooliin on valittu oululaistaustainen Heta Keskinarkaus, joka on suorittanut muusikon ammattitutkinnon Pop & Jazz Konservatoriossa. Keskinarkauksella on takanaan mm. laulunopettajan tehtäviä ja esiintymisiä Uinuva-yhtyeen kanssa ympäri Suomen. 

Miss Suomen pikkusiskon ja Lilan rooliin valittiin oululainen 20-vuotias Suvi Aalto, joka nousi julkisuuteen The Voice of Finland –laulukilpailusta vuonna 2013. 

Poika Mancinin avustaviin rooleihin on valittu oululaiset Ossi Ilano, Saara-Leena Niemelä, Gabriel Rautiainen ja Iida Vanhala. Oulun kaupunginteatterin näyttelijöistä näyttämöllä nähdään mm. Pentti Korhonen, Anneli Niskanen, Merja Pietilä, Kari J. Ristolainen, Anne Syysmaa ja Lotta Vaattovaara sekä vierailija Pete Miettunen.

Oululaistaustaisen kirjailijan ja rokkarin, Kauko Röyhkän Poika Mancini –musiikkinäytelmän ensi-ilta, kantaesitys, on suurella näyttämöllä 13.9.2014. Näytelmän ohjaus ja dramatisointi ovat oululaisen teatteriohjaaja Janne Kuustien käsialaa.

Liput tulevat myyntiin 23.4.2014, jolloin julkistetaan myös teatterin syksyn 2014 koko ohjelmisto.


Lisätietoja: tiedottaja Päivi Vuoti-Karvonen, p. 044 703 7111, paivi.vuoti-karvonen@ouka.fi

Oulun kaupunginteatteri on Pohjois-Suomen suurin ammattiteatteri. Taiteellisesti ja toiminnallisesti korkeatasoisen ammattiyhteisön tuottama monipuolinen ohjelmisto tarjoaa yleisölle tasokkaita ja kunnianhimoisia esityksiä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs