Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Pohjoisten teattereiden yhteistuotantonäytelmään American Monkey etsitään avustajia

Oulun kaupunginteatteri

Pohjoisten teattereiden yhteistuotantonäytelmään American Monkey etsitään avustajia

Tiedote.
Julkaistu: 08.01.2015 klo 18:13
Julkaisija: Oulun kaupunginteatteri

American Monkey on Mihkel Raudin näytelmä, jonka Oulun, Kajaanin ja Kemin kaupunginteatterit sekä Rovaniemen Teatteri tuottavat yhteistyössä. Näytelmää esitetään kevään aikana kaikissa neljässä kaupungissa. Sen ensi-ilta on Rovaniemellä pohjoisilla teatteripäivillä 3.2.2015. Kajaanissa esitykset alkavat 17.2., Oulussa 25.2. ja Kemissä 10.3.

Jokaisessa kaupungissa esityksiä on yhteensä 15, joihin kaikkiin haetaan nyt ”koelaulajia”. Kaikissa esityksissä koelaulajana on eri henkilö, joten kevään aikana ääneen pääsee 60 laulajaa. He esittävät yhden vapaavalintaisen laulunpätkän esityksen alussa näytelmän tuomaristolle ja teatteriyleisölle. Kyseessä on tv-laulukilpailuformaattia muistuttava teatteriesitys, ei todellinen kilpailu.

Ainutkertaisen kokemuksen lisäksi jokainen esiintyjä saa kannustavan palautteen sekä kaksi teatterilippua kevään esitykseen. 

Oulun kaupunginteatterin osalta halukkaiden koelaulajien tulee ilmoittautua osoitteeseen teatteri@ouka.fi. Katso muiden paikkakuntien yhteystiedot kyseisen teatterin nettisivuilta. 

Näytelmän esittelytilaisuus on Rotuaarin lavalla Oulun keskustassa maanantaina 12.1. klo 16. Paikalla tilaisuudessa ovat mm. näytelmän ohjaaja Linda Wallgren sekä pohjoisten teattereiden näyttelijät Markku Köngäs, Satu Lipponen, Jyri Ojansivu ja Tomi Turunen.

Lisätiedot: tuottaja Elina Terho, p. 044 703 7113, elina.terho@ouka.fi tai tiedottaja Päivi Vuoti-Karvonen p. 044 703 7111, paivi.vuoti-karvonen@ouka.fi,

Pressikuvia ladattavissa osoitteessa http://teatteri.ouka.fi/galleria/naytelmakuvat

Oulun kaupunginteatteri on Pohjois-Suomen suurin ammattiteatteri. Taiteellisesti ja toiminnallisesti korkeatasoisen ammattiyhteisön tuottama monipuolinen ohjelmisto tarjoaa yleisölle tasokkaita ja kunnianhimoisia esityksiä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs