Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Piristystä kaamokseen – Kaamostori Hämeenlinnassa 30.11.

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Piristystä kaamokseen – Kaamostori Hämeenlinnassa 30.11.

Tiedote.
Julkaistu: 26.11.2013 klo 15:25
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Lauantaina 30.11.2013 HAMKin Lahdensivun kampuksella (Rinnetie 53, Hämeenlinna) löydetään iloa kaamoksen keskelle. Kaikille avoin ja ilmainen Kaamostori alkaa klo 10 ja päättyy klo 15. Luvassa on mm. työpajoja, kirpputori, myyjäiset, arpajaiset, esiintyjiä, oppilastöiden näyttelyjä ja mukavaa yhdessäoloa.

Ilmaisessa tapahtumasalissa perheitä on leikittämässä Pikku-Pena, ja päivän mittaan järjestetään muitakin esityksiä sekä venyttely- ja rentoutumishetkiä. Ilmarila-rakennuksesta löytyy opiskelijatöiden näyttelyt ja työpajoja. Tällä hetkellä esillä on tämän lukuvuoden antia, esimerkiksi opiskelijoiden ottamia voimaannuttavia valokuvia. Ilmarilasta löytyy myös kaikille ilmainen tunnepolku, jossa pääsee miettimään syksyn tunnelmiaan. Lisäksi kampuksella on kahvila auki koko tapahtuman ajan.

Kaamostorille voi ostaa työpajapassin, joka maksaa viisi euroa. Passilla yksi aikuinen ja lapset pääsevät osallistumaan kaikkiin työpajoihin. Hintaan sisältyy myös lapsiparkki. Työpajoissa on huomioitu naisten, nuorten ja lasten lisäksi myös miehet. Miehet pääsevät avaamaan runosuonensa runopajassa ja kilpailemaan mini-curling työpajassa. Näiden lisäksi löytyy joulukorttipaja, heijastinpaja sekä yhteisötaidepaja.

Mikäli joulun lähestyessä haluaa päästä turhasta tavarasta eroon tai tienata vähän rahaa joululahjoihin, kannattaa tulla myymään niin uusia kuin vanhojakin tavaroitaan kirpputorille ja myyjäisiin. Kaamostorilta voi varata myyntipöydän sisätiloista (10 euroa) tai ulkoa (5 euroa, oma pöytä mukaan). Jos myyjiä on useampia, kolme pöytää tarjotaan kahden hinnalla. Varaukset: tanja.kautio(a)student.hamk.fi tai 040 414 5201. Varaukset viimeistään 28.11.2013.

Lisätietoa tapahtumasta: https://www.facebook.com/events/658274827550416/?fref=ts

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs