Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Pidä Lappi Siistinä ry hakee talkoolaisia kesän leireille Pomokairaan ja Urho Kekkosen kansallispuistoon

Metsähallitus

Pidä Lappi Siistinä ry hakee talkoolaisia kesän leireille Pomokairaan ja Urho Kekkosen kansallispuistoon

Tiedote.
Julkaistu: 14.03.2016 klo 09:30
Julkaisija: Metsähallitus

Pidä Lappi Siistinä ry järjestää kesällä kaksi talkooleiriä yhdessä Metsähallituksen kanssa. Kesäkuussa leireillään Pomokairassa Kittilän ja Sodankylän tienoilla ja heinäkuussa Urho Kekkosen kansallispuistossa. Leireille haetaan nyt talkoolaisia. Suosituille leireille kannattaa laittaa hakemus ajoissa. 

Haku Pidä Lappi Siistinä ry:n ja Metsähallituksen Lapin luontopalvelujen järjestämille talkooleireille Pomokairassa ja Urho Kekkosen kansallispuistossa on alkanut. Leirit ovat suosittuja vuodesta toiseen, joten kannattaa ilmoittautua nopeasti. Ilmoittautumisaika on 14.3.-31.5.2016 tai niin kauan kuin paikkoja on vapaana. Molemmille leireille voidaan ottaa noin 20 talkoolaista. 

12.-18. kesäkuuta talkooleiriläiset pääsevät Keski-Lapin upeiden laajojen soiden ja kynttiläkuusikoiden Pomokairaan. Viikon aikana kerätään poroaitojen riistaturvallisuutta tutkineen hankkeen aitamerkintöjä. Heinäkuun 10.-16. talkoillaan viikko Urho Kekkosen kansallispuiston opasteita uusien ja retkeilyrakenteita kunnostaen. 

Pidä Lappi Siistinä ry:n ja Metsähallituksen yhteiset talkooleirit ovat aina olleet hyvin suosittuja. Lapin upeat maisemat ja mukava talkooporukka houkuttavat vapaaehtoisia ympäri Suomen ja maailmaltakin tekemään työtä luonnon ja retkeilyn hyväksi. Mukana on myös nuorisojärjestö Allianssin vapaaehtoisia ympäri maailmaa. 

Leireille voi ilmoittautua osoitteeseen posti@pidalappisiistina.fi tai puhelimella 044 7689 145 (Sanna). 

Mukaan mahtuneille leiriläisille lähetetään lähempänä ajankohtaa talkookirje, jossa kerrotaan tarkemmin leirien yksityiskohdista.

  

Lisätietoa 

Pidä Lappi Siistinä ry, järjestökoordinaattori Sanna Alaruikka, sähköposti sanna.alaruikka@pidalappisiistina.fi, puhelin 044 7689 145 

www.pidalappisiistina.fi 

www.facebook.com/pidalappisiistina 

www.yourlapland.com/siistilappi     

http://www.luontoon.fi/urhokekkosenkansallispuisto

Metsähallituksen luontopalvelut suojelee ja hoitaa alkuperäistä ja uhanalaista suomalaista luontoa sekä tuottaa luonnossa liikkujille retkeilypalveluja. Vastuullamme ovat maamme kansallispuistot, luonnonpuistot ja muut valtion suojelualueet, pohjoiset erämaa-alueet sekä Metsähallituksen eräasiat.

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs