Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Photokina-uutisia Adobelta: Päivitetty Lightroom auttaa kuvien käsittelyssä ja täysin uusi Stock Contributor kuvien myymisessä Adobe Creative Cloudin käyttäjille

Adobe

Photokina-uutisia Adobelta: Päivitetty Lightroom auttaa kuvien käsittelyssä ja täysin uusi Stock Contributor kuvien myymisessä Adobe Creative Cloudin käyttäjille

Tiedote.
Julkaistu: 22.09.2016 klo 10:27
Julkaisija: Adobe

Adobe julkaisi Kölnin Photokina-konferenssissa kaksi uutuutta, jotka auttavat valokuvaajia kuvien käsittelyssä ja jakamisessa. Päivitetty Adobe Lightroom CC 2015.7 ja 6.6 helpottaa kuvien synkronointia eri laitteiden välillä ja parantaa suorituskykyä Smart Previews -toiminnolla. Lisäksi käyttäjien on mahdollista ladata kuvansa suoraan täysin uuteen Stock Contributor -palveluun, joka on Adoben alusta valokuvien ja graafisten materiaalien myynnille. Uusi Lightroom on ladattavissa tänään ja Stock Contributor on valmiina käytettäväksi beta-versiona.

Lightroomilla helpompi pääsy valokuviin

Päivitetyssä Lightroom CC:ssa on parannettu RAW-kuvien ja linssiprofiilin tuki, ja sillä on helpompi päästä muokkaamaan kuvia käyttäjän ollessa muualla kuin kotikoneella. Nyt Lightroomissa voi raahata kuvat suoraan luettelopaneelin “All Synced Photos” -kokoelmaan ja synkronoida ne Creative Cloudin avulla. Näin voi myös varmistaa, että kuvien editointi, järjestäminen sekä jakaminen onnistuvat laitteesta riippumatta.

Toinen uusi ominaisuus on Smart Previews -toiminnon optimoitu käyttö. Nyt Smart Previews -toiminnon saa käyttöönsä aina kun mahdollista asettamalla Performance-välilehden etusijalle. Ennen käyttäjät joutuivat kikkailemaan toiminnon kanssa Develop-moduulin välityksellä.

Lue lisää päivitetystä Lightroomista täältä.

Beta-versio täysin uudesta Adobe Stock Contributorista

Adobe julkaisi myös beta-version Adobe Stock Contributor -sivustosta, johon käyttäjät voivat ladata ja sitä kautta myydä kuvia, kuvituksia, videoita ja vektorigrafiikoita maailman suurimmalle luovalle yhteisölle.

“Luovat käyttäjät, jotka ostavat materiaalipankkisisältöjä käyttävät pysyvästi vähintään yhtä Adoben tuotetta. Tukeaksemme monia vannoutuneita käyttäjiämme emme ainoastaan tarjoa paikkaa, josta ostaa royalty-vapaata korkeatasoista sisältöä, vaan tarjoamme myös parhaan mahdollisen markkinapaikan sille. Stock Contributor on tällä hetkellä beta-vaiheessa, mutta täysin toimiva. Beta-vaihe on hyvä tilaisuus meille kuunnella käyttäjien palautetta ja sen avulla rakentaa paras mahdollinen työkalu sitä tarvitseville valokuvaajille,” kertoo Anna Rose, Adobe Individual -ratkaisujen Pohjoismaiden markkinointipäällikkö.

Lataamalla sisältöä Adobe Stockiin käyttäjä saa töilleen miljoonayleisön suoraan Creative Cloudin sovellusten, kuten Photoshop CC:n, Illustrator CC:n ja InDesign CC:n käyttäjistä. Tämän lisäksi sisältöjen lataaminen Adobe Stock Contributoriin onnistuu suoraan esimerkiksi Lightroom CC:n ja Bridge CC:n sisäänrakennetun Adobe Stock Publish Service -toiminnon kautta.

Automaattinen avainsanatoiminto Auto-keywording ja CC-integration toiminto puolestaan helpottavat sisältöjen lisäämistä Adobe Stockiin. Auto-keywording käyttää algoritmia, jonka avulla se muodostaa sisällölle viisi ensimmäistä avainsanaa.

Lue lisää:


Lisätietoja antavat:

Adobe Systems Nordic
Jes Schyum
+45 26 70 46 70
jes.schyum@adobe.com

Hill+Knowlton Strategies
Anitta Pirnes
+358 40 486 9436
anitta.pirnes@hkstrategies.com

Liitetiedostot

Adobe Systems
Adobe muuttaa maailmaa digitaalisilla kokemuksilla. www.adobe.com/fi 

© 2016 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe and the Adobe logo are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs