Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Parkouria Heurekan kivipuistossa 16.5.

Heureka, suomalainen tiedekeskus

Parkouria Heurekan kivipuistossa 16.5.

Tiedote.
Julkaistu: 27.04.2015 klo 12:30
Julkaisija: Heureka, suomalainen tiedekeskus

Parkouria Heurekan Kivipuistossa 16.5. kello 13-15

Heurekan Kivipuistossa  esitellään parkouraamista, vauhdikasta esteiden yli liikkumista lauantaina 16.5. kello 13-15. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Mitä on parkour? Urheilulaji, jossa pyritään luovaan ja katkeamattomaan sulavaan liikkeeseen jokapäiväisessä ympäristössä. Hypitään siis kirjaimellisesti seinille, käytetään kaupungin kaiteita, kiviä ja muureja, joiden yli ja ympäri tehdään taiturillisia loikkia ja hyppyjä. Parkouria voivat harrastaa kaiken ikäiset eikä se vaadi erikoisvälineitä. Tärkeintä on aloittaa varovaisesti, taito kertyy kokemuksen mukana. Helpointa on aloittaa lähtemällä kokeneempien mukaan katsomaan, mistä on kysymys.

Tapahtuman Heurekan Kivipuistossa järjestävät yhteistyössä Heureka, Parkourkeskus ja parkour-yhdistys. Tapahtuma on osa Vantaan Kaupunkijuhlien ohjelmaa.

 

Lisätietoja:

Tapahtumapäällikkö Paula Havaste, paula.havaste@heureka.fi, puh. 040 9015 375

Liitetiedostot

Tiedekeskus Heureka on elävä näyttelykeskus kaikenikäisille. Heurekassa tutustutaan tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen. Päänäyttelyn lisäksi esillä on aina myös vaihtuvia näyttelyitä eri aiheista. Kesäisin on avoinna ulkonäyttelyalue Tiedepuisto Galilei. Vuorovaikutteisten näyttelyiden ohella kävijät voivat kokea huikeita elämyksiä Heurekan planetaariossa, jossa esitetään pääasiassa tähtitiedeaiheisia planetaarioelokuvia. Kaikki Heurekassa toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä osin myös venäjäksi ja viroksi. Vantaan Tikkurilassa sijaitseva Heureka avasi ovet yleisölle jo vuonna 1989, ja on nykyään avoinna ympäri vuoden. Kävijöitä on vuosittain keskimäärin lähes 300 000. Heureka on yksi Suomen suosituimmista vapaa-ajan keskuksista. Lisätietoja: www.heureka.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs