Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Palkitun Anna Elina Isoaron estoton runoteos äidiksi tulemisesta

Into Kustannus

Palkitun Anna Elina Isoaron estoton runoteos äidiksi tulemisesta

Tiedote.
Julkaistu: 20.04.2016 klo 13:33
Julkaisija: Into Kustannus

 

"Äidit ovat arjen sankarittaria

paitsi ne jotka ovat juhlan"

– Anna Elina Isoaro

 

Into Kustannus julkistaa palkitun runoilijan Anna Elina Isoaron runokokoelman Rakkautta ja vasta-aineita 22. huhtikuuta. Runoissa käydään läpi äidiksi tulemisen tuntemuksia koskettavasti, estoitta ja rehevällä elämänilolla. Ikiaikainen teema kiinnitetään lujasti nykypäivään: teoksessa äitiys näyttäytyy koko kirjossaan paitsi hiekkalaatikoiden reunoilla myös lääkärin vastaanotolla, työhaastattelussa ja nettipalstoilla. Äitiys on onnea ja vapautuneisuutta mutta myös ahdistusta siitä, ettei kaikki välttämättä menekään suunnitelmien mukaan. Haaveet ovat hauraita, mutta runoissa on mukana kuitenkin aina voiman ja toivon näkökulma.

Anna Elina Isoaro (s. 1981) on tamperelainen runoilija, sanataideohjaaja sekä kirjallisuusalan sekatyöläinen. Isoaro voitti Runo-Kaarina-kilpailun vuonna 2011 ja Poetry Slamin Suomen mestaruuden vuonna 2005. Hänen esikoisteoksensa Puolen mantereen kerhossa (Kaarinan kaupunki 19/2011) sai positiivisia arvioita ja myi nopeasti loppuun. Rakkautta ja vasta-aineita -kirjan julkistamistilaisuus järjestetään Tampereella, Galleria Koppelossa (Kauppakatu 14) 22. huhtikuuta klo 18.

 

Anna Elina Isoaro: Rakkautta ja vasta-aineita.

ISBN: 978-952-264-543-2. Into-kauno. 04/2016. Sivumäärä: 100.

Kirjailijan esittely ja painokelpoinen kuva

 

Lisätiedot: ari.turunen@intokustannus.fi

Arvostelukappaleet: arvostelukappaleet@intokustannus.fi

 

Pidä huolta äidistä -menestyskirja nyt myös pokkarina

Kun omat sanat eivät riitä kuvailemaan, kuinka ainutlaatuinen äiti on, avuksi tulevat Innon äitienpäiväkirjailijat. Into Kustannus julkaisee äitienpäivän alla myös pokkariversion Kyung-sook Shinin kauniista teoksesta Pidä huolta äidistä. Romaanissa 69-vuotias neljän lapsen äiti Park So-nyo katoaa Soulin metroasemalla. Pidä huolta äidistä on riipaiseva teos rakkaudesta ja sukupolvien välisistä eroista, jossa lasten muutto maalta kaupunkiin on mullistanut koko perheen elämän. Kirja on kansainvälinen bestseller, joka on käännetty yli 20 kielelle ja julkaistu 36 maassa. Pidä huolta äidistä on ensimmäinen koreasta suomeksi käännetty romaani.

Kyung-sook Shin: Pidä huolta äidistä. Suomentaja: Taru Salminen. ISBN: 978-952-264-542-5. Into-pokkari 04/2016. Sivumäärä: 320. Ensimmäinen kovakantinen painos 04/2015. Kirjailijan esittely ja painokelpoinen kuva

 Into julkaisee tieto- ja kaunokirjallisuutta sekä Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta -lehteä.

intokustannus.fi | facebook.com/intokustannus | twitter.com/Into_Publishing | youtube.com/intokustannus | instagram.com/intokustannus 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs