Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Palkittua venäläistä nykykirjallisuutta Into Kustannuksen syksyssä

Into Kustannus

Palkittua venäläistä nykykirjallisuutta Into Kustannuksen syksyssä

Tiedote.
Julkaistu: 13.10.2016 klo 13:02
Julkaisija: Into Kustannus

Into Kustannus julkaisee tänä syksynä kahden tunnustusta saaneen venäläisen nykykirjailijan teokset: Guzel Jahinan Suleika avaa silmänsä ja Boris Akuninin Valtioneuvos.

Venäjän tataarin Guzel Jahinan Suleika avaa silmänsä -romaanissa käsitellään Venäjän lähihistorian kansallista tragediaa, kun kommunistit ajoivat kulakit kodeistaan. Romaanin henkilöhahmot ovat riisuttuja sieluja, jotka kohtaavat toisensa epätavallisissa olosuhteissa. Kun on kyse elämästä ja kuolemasta, ihmisten välillä ei ole raja-aitoja. Tulevaisuudessa kumottaa katkera onni.

Guzel Jahina on Moskovassa asuva kirjailija ja elokuvantekijä. Hänen uutuusteoksensa on voittanut lukuisia palkintoja Venäjällä, ja sen käännösoikeudet on myyty 15 maahan.

Jahina esiintyy kirjakauppa Ruslaniassa Helsingissä perjantaina 28.10. klo 16–18 ja Helsingin Kirjamessuilla lauantaina 29.10. klo 13.30–14.00 Eino Leino -lavalla.

--

Valtioneuvos on Akuninin parhaaksi tituleerattu trilleri. Se jatkaa herrasmiesetsivä Erast Fandorinista kertovien kirjojen sarjaa. Taidokas ja huimia juonenkäänteitä pullollaan oleva dekkari sijoittuu 1880-luvun Moskovaan – tsaarinaikaan, jolloin Venäjän keisarikuntaa uhkaavat salajuonet ja vallankumoukselliset ryhmät.

Kirjallisuuden genreillä leikittelevä Boris Akunin, oikealta nimeltään Grigori Tšhartišvili, on Venäjän luetuimpia kirjailijoita, ja hänen dekkareitaan on myyty runsaasti ympäri maailmaa ja käännetty 35 kielelle. Anton Nikkilän suomentama Valtioneuvos on Akuninin kuudes suomeksi käännetty teos.

http://intokustannus.fi/kirja/suleika-avaa-silmansa/
ISBN: 978-952-264-640-8

http://intokustannus.fi/kirja/valtioneuvos/
ISBN: 978-952-264-657-6

Arvostelukappalepyynnöt: arvostelukappaleet@intokustannus.fi

Guzel Jahinan haastattelupyynnöt: Ari Turunen (ari.turunen@intokustannus.fi, 044 989 1960)

 


Into sosiaalisessa mediassa:
>> Facebookissa
>> Twitterissä
>> Instagramissa
>> YouTubessa

 

 

*** *** ***

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs