Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Oulun lasten ja nuorten teatterifestivaaliviikko käynnistyi

Oulun kaupunginteatteri

Oulun lasten ja nuorten teatterifestivaaliviikko käynnistyi

Tiedote.
Julkaistu: 19.05.2014 klo 15:55
Julkaisija: Oulun kaupunginteatteri

Oulun 33. kansainvälinen lasten ja nuorten teatterifestivaaliviikko on käynnistynyt loppuunmyydyllä Kajaanin kaupunginteatterin avajaisesityksellä Sofian maailma. Lipunmyynti alkaneen viikon festivaaliin on käynyt vilkkaana. Tällä hetkellä lippuja on myyty huikeat 3700, mutta useisiin esityksiin on vielä paikkoja saatavana.  Vaihtoehtoja riittää jokaiselle, sillä viikon aikana nähdään 60 esitystä yhdeksällä eri näyttämöllä eri puolilla Oulua.

Kouluvuoden päättymisen lähellä järjestetty festivaali tarjoaa lapsille ja nuorille tärkeitä ja vaikuttavia teatterielämyksiä, iloa ja yllätyksiä. Teatterifestivaalin ohjelmistossa esiintyy vierailevia kotimaisia ammattiteattereita sekä upeita, sanattomia esityksiä ulkomailta.

Lukuisten yhteistyökumppaneiden kanssa tuotettava ohjelmisto on runsasta. Katso lisää osoitteesta www.teatteri.ouka.fi/festival

Festivaaliviikko tarjoaa myös ilmaista oheisohjelmaa. Oulun yliopiston taide- ja taitokasvatuksen (TAIKA) opiskelijoiden maksuton ”Kummakoulu” on avoinna kaupunginteatterin aulatiloissa ke 21.5. klo 9 – 14, pe 23.5. klo 9.30 – 14 ja la 24.5. klo 11.30 – 18.30. Hassussa koulussa omituiset opettajat leikittävät lapsia. Erilaisiksi fantasiaopettajiksi pukeutuneet opiskelijat luovat interaktiivista festivaalitunnelmaa. Pikkuväki voi tulla mukaan hassunhauskaan toimintaan vaikkapa ennen tai jälkeen esityksen.

Kansainvälisten lasten ja nuorten teatteripäivien vastuullinen pääjärjestäjä on Oulun kaupunginteatteri yhteistyössä kulttuuritalo Valveen, JoJo – Oulun Tanssin Keskuksen, Flow-sirkuksen, Oulun taidekoulun, Oulun yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan TAIKA- koulutusohjelman, Oulu-opiston, Teatterikuopan, Nukketeatteri Akseli Klonkin, Suomen Assitejn – kansainvälisen lasten- ja nuortenteatterijärjestön ja Israelin suurlähetystön kanssa.

Lisätietoja: tiedottaja Päivi Vuoti-Karvonen, puh. 044 703 7111, paivi.vuoti-karvonen@ouka.fi ja festivaalin tuottaja Elina Terho, puh. 044 703 7113, elina.terho@ouka.fi

Pressikuvat ovat ladattavissa osoitteesta http://teatteri.ouka.fi/galleria/naytelmakuvat

HUOM! Tiedotusvälineiden edustajat ovat lämpimästi tervetulleita ensi-iltoihin ja muihin esityksiin, liput, yhteydet ja järjestelyt tiedottajan avulla.

 

Oulun kaupunginteatteri on Pohjois-Suomen suurin ammattiteatteri. Taiteellisesti ja toiminnallisesti korkeatasoisen ammattiyhteisön tuottama monipuolinen ohjelmisto tarjoaa yleisölle tasokkaita ja kunnianhimoisia esityksiä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs