Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Oulun lasten ja nuorten teatterifestivaali viettää tammikuussa juhlavuottaan

Oulun kaupunginteatteri

Oulun lasten ja nuorten teatterifestivaali viettää tammikuussa juhlavuottaan

Kutsu.
Julkaistu: 11.11.2015 klo 11:06
Julkaisija: Oulun kaupunginteatteri

Mediaväki on lämpimästi tervetullut Oulun lasten ja nuorten teatterifestivaalin ohjelmiston julkistus- ja tiedotustilaisuuteen sekä aamiaiselle keskiviikkona 18.11. klo 9.00 teatteriravintola Vänmanniin. Festivaali järjestetään 25.- 31.1.2016, ja lippujen myynti alkaa keskiviikkona 18.11.2015.

Jo 35. kerran järjestettävällä kansainvälisellä festivaalilla on tuttuun tapaan laadukkaita koti- ja ulkomaisia lasten ja nuorten teatteriammattilaisten tuotantoja.

Juhlavuoden ohjelmiston julkistamistilaisuudessa paikalla ovat mm. festivaalin ja kaupunginteatterin taiteellinen johtaja Kari-Pekka Toivonen, tuottaja Elina Terho sekä yhteistyökumppaneiden edustajia.

Ilmoittautumiset: viestintä- ja markkinointisuunnittelija Päivi Vuoti-Karvonen, p. 044 703 7111, paivi.vuoti-karvonen@ouka.fi

Festivaaliohjelmiston kuvamateriaalia on ladattavissa ke 18.11. teatterin verkkosivuilla http://teatteri.ouka.fi/galleria/naytelmakuvat

HUOM. Mediaväki on lämpimästi tervetullut kaikkiin ensi-iltoihin ja esityksiin. Liput viestintä- ja markkinointisuunnittelijalta.

Lisätiedot: tuottaja Elina Terho, p. 703 7113, elina.terho@ouka.fi, teatteri.ouka.fi

Oulun kaupunginteatteri on Pohjois-Suomen suurin ammattiteatteri. Taiteellisesti ja toiminnallisesti korkeatasoisen ammattiyhteisön tuottama monipuolinen ohjelmisto tarjoaa yleisölle tasokkaita ja kunnianhimoisia esityksiä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs