Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Oulun kaupunginteatterissa kiertueella KOM-teatteri - Orkesteri: The Everlast

Oulun kaupunginteatteri

Oulun kaupunginteatterissa kiertueella KOM-teatteri - Orkesteri: The Everlast

Tiedote.
Julkaistu: 20.05.2014 klo 11:25
Julkaisija: Oulun kaupunginteatteri

Okko Leon uusi hersyvän lempeä komedia nähdään Oulun kaupunginteatterin suurella näyttämöllä sunnuntaina 25.5. klo 19.

The Everlast on kertomus siitä, mitä erään työväentalon takahuoneessa tapahtuu, kun hääkeikkaa soittava bändi odottaa soittovuoroaan. Ainoasta kunnon hitistä ”Lentoon lähdit” on jo aikaa ja lupaava nousukiito on hiipunut. Henkilöt ovat tunnistettavia, pitkään yhdessä puurtaneita työnsankareita, joiden yhteishenki joutuu uutta menestystä odottaessa koville. Entisen Idols-tähden Simone Päiväperhosen saapuminen sähköistää tunnelman, mutta palautuuko hänen avullaan sopu soittajajoukkoon? Komedia on myös tutkielma työporukan välisestä solidaarisuudesta ja kannanotto työelämän rakennemuutoksiin.

Rooleissa mm. Laura Malmivaara, Juho Milonoff, Samuli Niittymäki, Niko Saarela ja Pekka Valkeejärvi. Ohjaus Janne Reinikainen. Lavastus Markku Pätilä.

Lue lisää KOM-teatterin nettisivuilta: http://www.kom-teatteri.fi/ohjelmisto.htm

Lisätietoja: taiteellinen johtaja Kari-Pekka Toivonen, p. 044 703 7011, kari-pekka.toivonen@ouka.fi ja tiedottaja Päivi Vuoti-Karvonen, 044 703 7111, paivi.vuoti-karvonen@ouka.fi

 

 

Oulun kaupunginteatteri on Pohjois-Suomen suurin ammattiteatteri. Taiteellisesti ja toiminnallisesti korkeatasoisen ammattiyhteisön tuottama monipuolinen ohjelmisto tarjoaa yleisölle tasokkaita ja kunnianhimoisia esityksiä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs