Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Oulun kaupunginteatterissa 16.10. tuoksuton ja savuton esitys – huippusuosittu Mielensäpahoittajan miniä

Oulun kaupunginteatteri

Oulun kaupunginteatterissa 16.10. tuoksuton ja savuton esitys – huippusuosittu Mielensäpahoittajan miniä

Tiedote.
Julkaistu: 13.10.2014 klo 11:18
Julkaisija: Oulun kaupunginteatteri

Oulun kaupunginteatterissa järjestetään torstaina 16.10. klo 19 tuoksuton ja savuton esitys yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Tuolloin näyttämöllä nähdään huippusuosittu Mielensäpahoittajan miniä, joka siirtyi syksyllä 2014 huikean suosion saattelemana suurelle näyttämölle.

Tuoksuttomissa ja savuttomissa esityksissä teatterin henkilökunta, ravintola- ja naulakkohenkilökunta ja esitykseen tuleva yleisö eivät käytä hajuvettä, partavettä, tuoksuvaa kosmetiikkaa tai tuoksuvia hiusten viimeistelyaineita. Kukaan ei myöskään tupakoi välittömästi ennen esitystä eikä esityksen väliajalla.

Monen allergiaa ja astmaa sairastavien oireet pahenevat erilaisista hajusteista ja tupakansavusta eivätkä he pysty osallistumaan yleisötapahtumiin, joissa erilaiset tuotteet tuoksuvat. Teatteri haluaa tarjota myös tälle yleisölle teatterielämyksiä.

Yleisöä on informoitu tuoksuttomasta ja savuttomasta esityksestä lipunoston yhteydessä.

Pressikuvat ovat ladattavissa osoitteesta http://teatteri.ouka.fi/galleria/naytelmakuvat/

HUOM! Tiedotusvälineiden edustajat ovat lämpimästi tervetulleita ensi-iltoihin ja muihin esityksiin. Liput, yhteydet ja järjestelyt tiedottajan avulla.

Lisätietoja tiedottaja Päivi Vuoti-Karvonen, puh. 044 703 7111, paivi.vuoti-karvonen@ouka.fi

Oulun kaupunginteatteri on Pohjois-Suomen suurin ammattiteatteri. Taiteellisesti ja toiminnallisesti korkeatasoisen ammattiyhteisön tuottama monipuolinen ohjelmisto tarjoaa yleisölle tasokkaita ja kunnianhimoisia esityksiä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs