Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Oululainen valokuvaaja kahden kansainvälisen hääkuvaajajärjestön jäseneksi

Oululainen valokuvaaja kahden kansainvälisen hääkuvaajajärjestön jäseneksi

Tiedote.
Julkaistu: 12.09.2012 klo 18:45
Julkaisija: linnanjuhlakuva

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi on hyväksytty hääkuvaajajärjestö WPJA:n sekä AG|WPJA:n jäseneksi. WPJA ja AGIWPJA ovat kansainvälisesti erittäin arvostettuja organisaatioita, joiden jäseniltä edellytetään poikkeuksellista taitoa hääkuvauksessa ja kuvankäsittelyssä. Harrin lisäksi Suomessa on ainoastaan kolme muuta hääkuvaajaa, jotka on hyväksytty molempien järjestöjen jäseneksi.

"Olen erityisen ylpeä hääkuvieni saamasta tunnustuksesta. Aikana, jolloin lähes jokaisella on digitaalinen järjestelmäkamera, kuvaajia on enemmän kuin koskaan. Näemme myös jatkuvasti enemmän kuvia kuin milloinkaan aikaisemmin. Nyt kun näkyville virtaa valtavat määrät amatöörien ottamia kuvia, ihmisten käsitys hyvästä valokuvasta on hämärtynyt. Enää ei välttämättä eroteta hyvää kuvaa huonosta. Tästä syystä on mielestäni tärkeää, että WPJA sekä AG|WPJA ylläpitävät korkeaa tasoa jäseniensä keskuudessa ja osaltaan myös huolehtivat, että hyviä valokuvia arvostavat saavat myös laadukkaat hääkuvat elämänsä tärkeimmän päivän ajalta."

Harri Rauhanummi on kuvannut häitä vuodesta 2007 lähtien yrityksensä Linnan Juhlakuvan nimissä. Hänen valokuviaan on julkaistu Suomen suurimmissa häälehdissä sekä Italian Photo Voguessa. Vuonna 2009 Harri piti modernin hääkuvauksen näyttelyn Oulussa Katugalleriassa. Hän uskoo, että hyvä kontakti kameran edessä alkaa hyvästä kontaktista kameran takana. Häissä Harri pyrkii tallentamaan kauniita hetkiä pitkin päivää. Hänen tyylinsä on moderni ja taiteellinen, mikä näkyy erityisesti Harrin ottamissa hääpotreteissa. Harri kuvaa häitä enimmäkseen pääkaupunkiseudulla sekä Oulussa, mutta matkailua rakastavana hän antaa hääkuvauksen viedä itseään mielellään muuallekin.

Lisätietoja:

Valokuvaaja Harri Rauhanummi
Puh: 040 525 6261
E-mail: moi@linnanjuhlakuva.fi

Liitetiedostot

Linnan Juhlakuva on Harri Rauhanummen vuonna 2007 perustama hääkuvaukseen keskittyvä yritys. Yrityksen kotipaikka on Oulu, mutta toimialue koko Suomi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs