Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Osaajia kirkon ja yhteiskunnan palvelukseen

Diakonia-ammattikorkeakoulu

Osaajia kirkon ja yhteiskunnan palvelukseen

Tiedote.
Julkaistu: 07.09.2016 klo 10:15
Julkaisija: Diakonia-ammattikorkeakoulu

Korkeakoulujen syksyn 2016 yhteishaku alkaa tänään ja päättyy keskiviikkona 21. syyskuuta.

Diakonia-ammattikorkeakoulun opintotarjonnasta haussa ovat sosionomin, sosionomi-kirkon nuorisotyön ohjaajan, sosionomi-diakoniatyön, terveydenhoitajan, sairaanhoitajan ja sairaanhoitaja-diakonisen hoitotyön ammattikorkeakoulututkinnot. Koulutuksia alkaa Diakin toimipisteissä Helsingissä, Oulussa, Pieksämäellä (toteutus Kajaanissa) ja Porissa.

Keväällä 2017 alkavat koulutukset toteutetaan monimuotona ja ilta-monimuotona. Opiskelu on joustavaa, ja opintoja voi suorittaa myös työn ohessa.

Hakuohjeet löytyvät hakusivustoltamme ja Opintopolku-portaalista.


Suomen suurin kirkon alan ammattikorkeakoulu

Diakilla on kansallinen erityistehtävä kirkon alan kouluttajana. Meiltä valmistuu diakoneja, diakonissoja, ja nuorisotyön sekä varhaiskasvatuksen ohjaajia, joilla on kaksoiskelpoisuus kirkon ja yhteiskunnan tehtäviin. Opiskelijamme osallistuvat työelämän kanssa toteutettavaan hanketoimintaan, mikä mahdollistaa uudenlaisten työtapojen ja tutkimustiedon juurtumisen seurakuntien ja muiden yhteistyökumppanien toimintaan.

Diakista valmistuvat ovat uskontolukutaitoisia ammattilaisia. He osaavat toimia monikulttuurisessa ympäristössä ja ottaa huomioon uskontoon liittyvät asiat ihmisten kohtaamisessa.

Kirkollinen tehtävä heijastuu Diakin yhteiskunnalliseen rooliin näkyen eettisten kysymysten pohdintana opetuksessa ja tutkimuksessa. Diak tuo esille ja pyrkii ratkaisemaan vähäosaisuuteen, eriarvoisuuteen ja monikulttuurisuuteen liittyviä kysymyksiä.

Lisätiedot: viestintäpäällikkö Aura Vuorenrinne, aura.vuorenrinne@diak.fi, p. 040 509 2577

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) kouluttaa asiantuntijoita diakonia-, kasvatus-, sosiaali-, terveys- ja tulkkauksen aloille. Sillä on toimipisteet Helsingissä, Oulussa, Pieksämäellä, Porissa ja Turussa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs