Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Opiskelijoiden ja Virvelinrannan asiakkaiden Pikku Prinssi esitetään 14.12.

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Opiskelijoiden ja Virvelinrannan asiakkaiden Pikku Prinssi esitetään 14.12.

Tiedote.
Julkaistu: 12.12.2011 klo 15:09
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulun ohjaustoiminnan opiskelijoiden, Virvelirannan päivätoiminta-asiakkaiden ja Hämeen Kuninkaallisen Nukketeatterin yhteistyönä on syntynyt teatteriesitys. Kyseessä on Antoine de Saint-Exupéryn Pikku Prinssi -tarinoiden sovitus.

Pikku Prinssi -esityksessä yhdistetään nukketeatteriin perinteistä näyttelemistä. Esitys on luotu alusta loppuun omin voimin. Ohjaustoiminnan opiskelijoiden ja päivätoiminta-asiakkaiden muodostaman Ruusu-teatteriryhmän käsissä ovat syntyneet esityksen valot, äänet, tekniikka sekä lavasteet ja nuket. Opiskelijat ovat tehneet esitystä teatteritekniikka- ja massatyö-opintojaksojen luovana toteutuksena.

Näytelmä esitetään Virvelirannan avoimien ovien päivänä keskiviikkona 14.12.2011 klo 18.00 alkavassa talon joulujuhlassa. Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita seuraamaan esitystä.

Ruusu-teatteriryhmään kuuluvat Aliisa Ketonen, Anna Frilund, Jenna Toivonen, Karita Raikamo, Karoliina Kauhanen, Mari Kervinen, Sannimari Rasi, Topi Vuorela, Artturi Penttinen, Timo Gipp, Tuula Stålhammar, Janne Rökman ja Kimmo Tolvanen. Esityksen on ohjannut Hannu Räisä Hämeen Kuninkaallisesta Nukketeatterista.

Lisätiedot
ohjaustoiminnan lehtori Jana Vyborna-Turunen, p. 03 646 3674 tai sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi

Liitetiedostot

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti Visamäentie 35 A, PL 230 13101 Hämeenlinna sp. tiedotus@hamk.fi p. (03) 6461 (vaihde)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs