Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Ohjelmistomuutos Oulun kaupunginteatterissa: Antti Leikaksen tekstiin pohjautuva Melomista VAIN tiistaina 25.3.

Oulun kaupunginteatteri

Ohjelmistomuutos Oulun kaupunginteatterissa: Antti Leikaksen tekstiin pohjautuva Melomista VAIN tiistaina 25.3.

Tiedote.
Julkaistu: 20.03.2014 klo 08:00
Julkaisija: Oulun kaupunginteatteri

Antti Leikas: Melomista
Näyttämöllä Putous-tähti Aku Hirviniemi

Esitys perustuu oululaisen Antti Leikaksen esikoiskirjaan Melominen, joka oli vuonna 2011 ehdokkaana Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinnon saajaksi parhaasta esikoisteoksesta.

Univelkainen suurperheen isä Arto Jaakkola valvoo yöt pienten lasten isänä ja hortoilee päivät myyntiyrityksen palavereissa. Unettomuus saa Jaakkolan mielen harhailemaan kaukaisiin paikkoihin ja pitelemättömiin päätelmiin. Hauska ja oivaltava esitys asettaa rinnakkain työelämän mielettömyyden, perhe-elämän raskauden ja vapaan, villin mielikuvituksen.

”Sitten Jaakkola sopertaa puoliääneen: Nukkumatti on oikeasti olemassa. Se ei ole tonttu eikä menninkäinen vaan pieni karvainen otus, geneettisesti lähellä lepakkoa. Valistuneet biologit tuntevat sen nimellä torkkuyökkö.”

Ohjelmistomuutos: Melomista vain tiistaina 25.3. klo 18.30 suurella näyttämöllä
Maanantain 24.3. klo 18.30 Melomista-esitys peruuntuu.

Peruttuun esitykseen ostetut liput voi vaihtaa tiistain 25.3. klo 18.30 Melomista-esitykseen tai liput hyvitetään katsojalle teatterin Myyntipalvelussa.
Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä Teatterin Myyntipalveluun p. 08 5584 7600 tai teatteri.myyntipalvelu(a)ouka.fi.

Oulun kaupunginteatteri pahoittelee muutosta!

http://teatteri.ouka.fi/ohjelmisto/vierailut/melomista

Lisätietoja: teatterin toimitusjohtaja (va.) Ari Törmä p. 044 703 7040, ari.torma@ouka.fi ja tiedottaja Kaisu Innanen, puh. 044 703 7111, kaisu.innanen@ouka.fi

Oulun kaupunginteatteri on Pohjois-Suomen suurin ammattiteatteri. Taiteellisesti ja toiminnallisesti korkeatasoisen ammattiyhteisön tuottama monipuolinen ohjelmisto tarjoaa yleisölle tasokkaita ja kunnianhimoisia esityksiä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs