Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Oamk talk show avaa aluevastuuraportin

Oulun ammattikorkeakoulu

Oamk talk show avaa aluevastuuraportin

Tiedote.
Julkaistu: 29.02.2016 klo 13:17
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) aluevastuuraportti 2015 on julkaistu. Raporttiin kuuluu muun muassa Oulun alueen tulevaisuutta luotaava talk show. Ohjelmassa Oamkin rehtori Jouko Paaso, Oulun yliopiston rehtori Jouko Niinimäki ja Oulun kaupunginjohtaja Matti Pennanen keskustelevat teollisuusneuvos Pertti Huuskosen luotsaamana muun muassa tulevaisuuden oppimisen malleista. Keskustelijat olivat täysin yhtä mieltä siitä, että juuri Oulun pitäisi olla digitalisaatiossa edelläkävijä.

”Teknologia pitää ottaa kaikin tavoin hyödyksi”, rehtori Jouko Paaso toteaa keskustelussa.

Lisäksi keskustelijat pureutuivat Oulun alueen kansainvälistymisen ja kilpailukyvyn avaintekijöihin ja pohtivat Oulun houkuttelevuuden merkitystä.

Aluevastuuraportissa arvioidaan Oamkin vuoden 2015 tekemää työtä alueen tulevaisuuden, kilpailukyvyn, oppimisen, kansainvälistymisen, talouden ja ympäristön, yhteisön ja opinnäytetöiden merkityksen näkökulmista. Ääneen pääsevät niin opiskelijoiden, henkilökunnan kuin sidosryhmienkin edustajat. Aluevastuuraportti tuo esiin Oamkin sitoutumista alueeseen ja vastuun ottamista sen kehittymisestä.

Oamkin aluevastuuraportti julkaistaan vuosittain.

Tutustu raporttiin: oamk.fi/aluevastuuraportti

Lisätietoja:

toimitusjohtaja, rehtori Jouko Paaso, 044 556 8200, jouko.paaso@oamk.fi

viestintäjohtaja Anne-Maria Haapala, 0505693565, anne-maria.haapala@oamk.fi

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 640 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs