Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Nuorten työpaja Fendarin ja kirjastoautojen yhteismarkkinat torstaina Amiraalistonkadulla

Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Nuorten työpaja Fendarin ja kirjastoautojen yhteismarkkinat torstaina Amiraalistonkadulla

Tiedote.
Julkaistu: 13.09.2016 klo 08:30
Julkaisija: Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Nuorten työpaja Fendari ja Turun kirjastoautot järjestävät ensimmäistä kertaa yhteiset markkinat. Myynnissä on pajanuorten valmistamia uniikkeja tuotteita ja kirjastojen poistokirjoja. Kirjastoautojen tallilla on avoimet ovet.

Turun kaupungin nuorisopalveluista nuorten työpaja Fendari ja kirjastopalvelujen kirjastoautot järjestävät torstaina ensimmäistä kertaa yhteismarkkinat. Myynnissä on runsaasti metalli-, puu- ja kädentaitopajojen nuorten valmistamia tuotteita kuten taide- ja sisustusesineitä, käsitöitä ja nuorten tuunaamia kierrätyshuonekaluja. Lisäksi kirjastoautojen tallilla voi tutustua noin 70 000 suomenkielisen niteen kokoelmaan, josta on mahdollista myös lainata. Poistokirjoja voi ostaa edullisesti. Valikoimista löytyy paljon kiinnostavaa niin aikuisille kuin lapsille: kauno- ja tietokirjallisuutta, äänikirjoja, musiikkia ja elokuvia sekä runsaasti käsityö- ja askartelulehtiä.

Fendari on järjestänyt useita pienempiä pop-up-myyntitapahtumia tätä ennenkin.

– Erityisen suosittuja ovat olleet nuorten tuunaamat huonekalut. Jokainen niistä on varmasti uniikki! Samoin koriste-esineet ovat käyneet kivasti kaupaksi, kertoo työpajaohjaaja Lea Eichhorn.

Tapahtumassa on tarkoitus keskittyä myös kahvilanpitoon.

– Pikkurahalla voi ostaa kahvia, teetä ja kotitekoisia leivonnaisia. Nuorten on helppo olla kaikessa tekemisessä mukana yhdessä henkilökunnan kanssa. Tällaiset tapahtumat ovat nekin tärkeää nuorisotyötä, hän lisää.

Nuorten työpaja Fendarin ja kirjastoautojen yhteismarkkinat Fendarissa ja kirjastoautojen tallilla, Amiraalistonkatu 6, torstaina 15.9. kello 13–18. Järjestäjinä Turun vapaa-aikatoimialan nuorisopalvelut ja kirjastopalvelut.

 

Lisätiedot:

työpajaohjaaja Lea Eichhorn
lea.eichhorn@turku.fi
fendari@turku.fi
puh. 050 554 6125
Nuorten työpaja Fendari
nuorisopalvelut
Turun vapaa-aikatoimiala

kirjastoauto@turku.fi
puh. 050 577 1938
kirjastopalvelut
Turun vapaa-aikatoimiala

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs