Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Nuorten näyttämö -toiminta käynnistyy Oulun kaupunginteatterissa tänä syksynä

Oulun kaupunginteatteri

Nuorten näyttämö -toiminta käynnistyy Oulun kaupunginteatterissa tänä syksynä

Tiedote.
Julkaistu: 14.09.2015 klo 12:34
Julkaisija: Oulun kaupunginteatteri

Oulun kaupunginteatteri käynnistää tänä syksynä uuden, kaikille teatterin tekemisestä kiinnostuneille nuorille suunnatun toiminnan. Haluamme tarjota alueen nuorille mahdollisuuden harrastaa teatteria ammattiteatterin yhteydessä. 

Nuorten Näyttämöllä voi sukeltaa teatterin maailmaan erilaisen opastetun toiminnan ja koulutuksen, mutta ennen kaikkea oman tekemisen kautta. Osallistujat tutustuvat teatterin eri osa-alueisiin näytelmän kirjoittamisesta ja lavastuksen suunnittelusta näyttelemiseen. Toimintaa vetää useita nuorisoprojekteja toteuttanut teatteriohjaaja Heta Haanperä yhdessä kaupunginteatterin muiden työntekijöiden kanssa. Uskomme, että teatteriharrastus voi antaa kenelle tahansa siihen rohkeasti mukaan tulevalle paljon positiivisia kokemuksia. Nuorten Näyttämö aloittaa toimintansa heti kun ryhmä on saatu kokoon. Ensimmäistä kertaa yleisön eteen ryhmä astuu Lasten ja nuorten teatterifestivaalilla tammikuussa 2015.

Toiminnan runkona tulevat olemaan yhteiset maanantai-iltaiset kokoontumiset Oulun kaupunginteatterin tiloissa. Kokemuksesta tiedämme kuitenkin, että teatteriharrastus saattaa viedä mukanaan ja ottaa huomattavasti enemmänkin aikaa. Teatterin tekeminen on myös ennen kaikkea ryhmätyötä, joka vaatii omistautumista ja sitoutumista yhteisiin aikatauluihin.

Kaikille mukaan haluaville järjestämme info- ja hakutilaisuuden 2.10. kello 16 alkaen. Tilaisuuteen ilmoittaudutaan viimeistään 25.9. mennessä, lisätietoa Oulun kaupunginteatterin verkkosivuilta http://teatteri.ouka.fi/ilmoittautuminen . Pystymme tässä vaiheessa tarjoamaan laadukasta toimintaa korkeintaan parillekymmenelle noin 1 3 -18-vuotiaalle nuorelle. Mikäli mukaan haluavia on enemmän, joudumme hakutilaisuudessa tapahtuvan tutustumisen ja tekemisen pohjalta valitsemaan tässä vaiheessa mukaan pääsevät. Pyrimme ennen kaikkea saamaan kokoon monimuotoisen, motivoituneen ja toisiaan kannustavan ryhmän.
Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Oulun kaupunginteatterin dramaturgi Jukka Heinänen, jukka.heinanen@ouka.fi, p. 044 703 7012

Lisätietoa ja ilmoittautuminen http://teatteri.ouka.fi/ilmoittautuminen

Oulun kaupunginteatteri on Pohjois-Suomen suurin ammattiteatteri. Taiteellisesti ja toiminnallisesti korkeatasoisen ammattiyhteisön tuottama monipuolinen ohjelmisto tarjoaa yleisölle tasokkaita ja kunnianhimoisia esityksiä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs