Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Nukketeatterifestivaali levittäytyy teatterisaleihin ja sillan alle

Turun ammattikorkeakoulu

Nukketeatterifestivaali levittäytyy teatterisaleihin ja sillan alle

Tiedote.
Julkaistu: 22.04.2016 klo 11:37
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Keväällä valmistuvien Turun AMK:n Taideakatemian nukketeatteriopiskelijoiden opinnäytetyöfestivaali Fanatik Figuras levittäytyy yhdeksän esityksen voimin esitystiloihin ja kohtaamispaikkoihin 25.4.-30.4.

Viimeistä kertaa näin suuressa mittakaavassa järjestettävän festivaalin yhdeksän esitystä ovat nähtävissä 25.4.-30.4. Taideakatemian teatterisaleissa, Barker-teatterilla ja Tuomaansillan alla. Tarjolla on monipuolinen otanta nukketeatteria. Mukana on muun muassa nukkeanimaatiota, täysin uusi nukketeatteritekniikka, jossa nukke toistaa moottorinaan käyttämän ihmisen liikemateriaalin, sekä Tuomaan sillan alla järjestettävä katuteatteriesitys, joka on saanut vaikutteita kambotzalaisesta kertomuksesta ja khmeriläisestä kulttuurista.

Nukketeatteri taiteenalana taipuu moneksi

Valmistuvat opiskelijat ovat saaneet luoda esityksiä oman mielenkiintonsa, suuntautumisensa ja tulevaisuuden visioidensa pohjalta. Laajassa kirjossa on jokaiselle nukketeatterin ystävälle jotain. Nukketeatteria vähemmän tuntevien kannattaa suunnata paikalle näkemään, mitä kaikkea taiteenmuoto oikein pitää sisällään.

- Fanatik Figuras on moniulotteinen kokoelma erilaisia töitä sen sateenvarjon alla, mitä kutsutaan nukketeatteriksi, sanoo nukketeatterin opettaja Ari Ahlholm.

 

Fanatik Figuras 25.4.-30.4

Festivaalin ohjelmisto: http://www.turkuamk.fi/fi/tapahtumat/374/fanatik-figuras/

 

Lisätietoja:

Marja Susi
Nukketeatterin opettaja
marja.susi@turkuamk.fi
+358403550294

Ari Ahlholm
Nukketeatterin opettaja
ari.ahlholm@turkuamk.fi
+358505985229

Turku on paras opiskelukaupunki. Turun ammattikorkeakoulu on 10 000 osaajan yhteisö – tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs