Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Noora Louhimo emännöi kansainvälisiä bändejä Lost In Music -tapahtumassa

Tampereen ammattikorkeakoulu

Noora Louhimo emännöi kansainvälisiä bändejä Lost In Music -tapahtumassa

Tiedote.
Julkaistu: 12.10.2015 klo 07:00
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen Klubi täyttyy melankolisesta ja originellista folk-pop- ja rock-henkisestä musiikista 14.10., kun Suomessa ensi kertaa esiintyvät skandinaaviset yhtyeet Oakland Rain (NO) ja The Attic Sleepers (DK) nousevat lavalle. Illan päättää kolmen vuoden tauolta palaava suomalainen Matthau Mikojan. Tapahtuma käynnistää nelipäiväisen Lost In Music -kaupunkifestivaalin, joka on Tampereen ammattikorkeakoulun Media and Arts -ohjelman musiikkituotannon ja EXCITE-organisaation yhdessä tuottama kansainvälinen tapahtuma. Se esittelee uusia, nousevia pop-, rock-, indie- ja metallibändejä sekä hiphop- ja maailmanmusiikkia, kokeellisempaa puolta unohtamatta.

EXCITE-organisaatio mahdollistaa kansainvälisten artistien vaihdon yhdeksässä maassa ja tulee nyt Suomeen ensimmäistä kertaa. Nuoret yhtyeet saavat ensikokemuksen Euroopan kiertueesta.

Battle Beast -yhtyeen keulahahmo, TAMKin Media and Arts musiikkituotannon opiskelija Noora Louhimon ja hänen opiskeluprojektitiiminsä tehtävänä on huolehtia Lost In Music -tapahtumaan tulevien bändien ja vierailevan Suomen vahvistuksen promootiosta sekä heidän emännöinnistään vierailunsa ajan.

- Olemme pyrkineet tekemään työmme mahdollisimman ammattilaisottein ja tähän asti on tullut roppakaupalla pelkkää hyvää palautetta. Uskon meidän nuorten opiskelijoiden tarmolla ja uusilla näkökulmilla olevan suuri merkitys tässä projektissa. Lisäksi pestasin itseni myös illan juontajaksi, sanoo Noora.

Lost In Music on Tampereella vuosittain järjestettävä nelipäiväinen kaupunkifestivaali, jossa yli 100 artistia esiintyy 15 000 kävijälle Tampereen keskeisissä keikkapaikoissa.

- Merkittävää on, että edesautamme tällä tapahtumalla Suomessa kansainvälistä toimintaa ja yhdistämme tämän kaltaiset projektit opiskelun käytännönharjoitteluun. Koulunkäyntimotivaationi on kasvanut tämän kyseisen projektin takia, kertoo Noora.

Nooran syksyssä riittää montaa projektia. Battle Beast -yhtyeen lisäksi hän tekee omaa sooloprojektia, keikkailee, antaa laulutunteja yksityisesti ja pitää laulu-ja esiintymisklinikoita Rock Academyssa. Yhtyeen kanssa on meneillään jo neljännen pitkäsoiton työstäminen ja valmistautuminen marraskuussa käynnistyvään ensimmäiseen headline-kiertueeseen ympäri Eurooppaa. Battle Beast voitti juuri Berliinissä Metal Hammer Awardseissa Up&Coming-kategorian.

 

Tapahtuman Facebook-sivut: https://www.facebook.com/events/517061395125844/

Exciten sivut: http://excite-music.eu/home/#All

Degree Programme in Media and Arts: http://www.tamk.fi/web/tamken/media-and-arts-bachelor

 

 

 

Lisätietoa tapahtumasta:

Timo Kivikangas, Koulutuspäällikkö Degree Programme in Media and Arts, p. 040 869 8840, timo.kivikangas@tamk.fi

Harri Karvinen, Opettaja, p. 050 311 9631, harri.karvinen@tamk.fi

Liitetiedostot

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 700. www.tamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs