Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Naisen aika – elämää, muutoksia, rohkeutta

Lasten Keskus

Naisen aika – elämää, muutoksia, rohkeutta

Tiedote.
Julkaistu: 12.08.2013 klo 10:23
Julkaisija: Lasten Keskus

Mirja Sinkkosen teos Naisen aika pohtii elämää naisen näkökulmasta: Mitä nainen elämältään haluaa? Mihin hän tarttuu ja minkä hän jättää, kun on muutoksen aika? Mikä on naisen tila?

 

Joskus naisen sitkeys pysytellä nykyisessä estää psyykkisen työn ja paremman huomisen mahdollisuuden. Suostumme muutokseen yleensä vasta pakon edessä. Vaikka uusi kiehtoisikin, aiemmassa pitäytyminen tuntuu arjen keskellä turvallisemmalta. Silti mietimme: voisinko, uskaltaisinko?

 

”Kun aika muuttuu tilaksi, meissä tavallisesti tapahtuu jotain uutta: kypsymistä ja kehittymistä”, Mirja Sinkkonen kirjoittaa. Teoksessa muistutetaan, että rohkeus omien tarpeiden, toiveiden ja pelkojen kohtaamiseen tuo elämäämme enemmän sävyjä. Rehellisyys itseä kohtaan on luovuuden ja elämäntunnon kasvualusta. Se haastaa meidät arvostamaan itseämme ja kertoo, ettei epäonnistumista tai muutosta pidä pelätä. Jokaisen on itse elettävä omat kasvun vaiheensa.

 

 

Mirja Sinkkonen on psykoterapeutti, luennoitsija ja aktiivinen kirjoittaja.Hän on julkaissut useita teoksia, mm. Äidiksi lapselleni ja Naisen itsetunto.

 

Mirja Sinkkonen: Naisen aika. 214 s. Kl 14.4,17. Kirjapaja 2013. ISBN 9789522472083

 

Lisätietoja: Mirja Sinkkonen, mirja.sinkkonen@gmail.com, 050 301 7324 tai Kirjapaja / Marja-Liisa Saraste, marja-liisa.saraste@kirjapaja.fi, (09) 6877 4568.

 

Kirjan kansikuva ja arvostelukappaleet: minna.vatja@lastenkeskus.fi

 

 

Liitetiedostot

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy on uusi kustantamo, joka nimensä mukaisesti yhdistää kaksi tuotemerkkiä.

Molemmilla tuotemerkeillä on perinteikäs historia ja vankka tunnettuus kustannusmaailmassa. Kirjapaja on kustantanut kirjoja jo vuodesta 1942, Lasten Keskus Oy vuodesta 1974. Yhteistä henkistä pääomaamme edustavat samat arvolähtökohdat ja eettisen ja hyvän elämän tavoitteet. Yhdistymisen kautta näiden luotettujen kustantajanimien asema kuluttaja- ja jälleenmyyntikentällä sekä seurakuntien piirissä vahvistuu entisestään.

Kirjapajan tuotannossa on monipuolisia tietokirjoja elämäntaidon, hyvinvoinnin, kulttuurin ja yhteiskunnan aloilta. Hyvin edustettuja ovat maailmankatsomuksellinen, hengellinen ja teologinen kirjallisuus ja kirkolliset kirjat. Lisäksi julkaisemme niin kotimaisia kuin käännettyjä lahjakirjoja. Nimikkeet kattavat tunnelmat ja tarpeet ilosta suruun, kannustuksesta lohdutukseen.

Lasten Keskus on tunnettu erityisesti lasten kuvakirjoista sekä kasvatukseen liittyvästä tietokirjallisuudesta. Kotimaisten kuvakirjojen ohella julkaisemme myös ulkomaisia kuvakirjoja, saturomaaneja ja lasten tietokirjoja. Kirjoille on usein tunnusomaista eettiset kysymykset, esimerkiksi ystävyys, auttaminen ja erilaisuuden hyväksyminen. Siksi ne toimivat hyvin myös kasvattajan apuvälineinä. Tuotannossa on myös oppikirjoja ja oppaita kodeille, kouluille ja päivähoitoon sekä seurakuntien lapsi- ja nuorisotyöhön.

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy julkaisee vuosittain noin 150 uutta nimikettä. Se haluaa jatkossakin olla luotettava, innostava, ajankohtainen ja dynaaminen kustantamisen osaaja.

 

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy – Sisältöä elämään.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs