Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Muutoksia ja lisäyksiä Oulun Taiteiden Yön ohjelmistoon 23.8.

Muutoksia ja lisäyksiä Oulun Taiteiden Yön ohjelmistoon 23.8.

Tiedote.
Julkaistu: 22.08.2012 klo 12:30
Julkaisija: Oulun taiteiden yö ry

(Tiedotteen teksti myös oheisessa word-tiedostossa)

Oulun Taiteiden Yön Forum24:n välissä 21.8. julkaistuun käsiohjelmassa on joitakin virheitä. Lisäksi ohjelmistoon on tullut ohjelmiston painamisen jälkeen muutamia tarkennuksia ja lisäyksiä. Ohjelmistoa päivitetään tapahtuman verkkosivulla www.ouluntaiteidenyo.net.

Kaikki Oulun Taiteiden Yön tapahtumat Teatteriravintola Toisessa Kerroksessa sekä Ravintola Rauhalassa ja Nauravan Kulkurin patiolla ovat K18, vaikka käsiohjelmassa ei tätä ole mainittu. Nauravan Kulkurin kansanlaulukaraokeen ovat tosin myös alaikäiset tervetulleita vanhempien seurassa.
                      Ylioppilasteatterin lukuteatteri kello 20 Toisessa Kerroksessa on kestoltaan noin 15 minuuttia, ei 40. Lukuteatterin jälkeen ravintolassa esiintyy vielä taikuri Joni Pakanen kello 20.20.
                      Nauravan Kulkurin pation ohjelmanumero ”Eppu Epänormaali” on peruuntunut. Sen tilalla esiintyy kello 21.00 akustishenkinen yhtye Satunnainen Matkaaja.

”Huuto – työn alla” esitetään kello 16.30 Snellmanin puistossa. Esitys on ilmainen – käsiohjelmaan on livahtanut väärä hintatieto.
                      Oulu Sinfonian kamarimuusikot esiintyvät tasatunnein kello 13, 14, 15 ja 16, noin puoli tuntia kerrallaan. Esitykset ovat kaupungintalon ja torin liepeillä, sateen sattuessa suojaudutaan ainakin Robert’s Coffee -kahvilaan ja pääkirjastolle.

Ohjelmaan on lisätty myös ”Taidetta kuplilla!” kello 13–15 Ainolan puiston Piparkakkutalon lähiympäristössä. Tilaisuudessa kaikki halukkaat pääsevät tekemään tarroja sekä maalailemaan kiviä ja simpukoita saippuakuplien seassa.
                      Kulttuuribingon ohjelmistoon on myös tullut lisäyksiä. Kello 12–18 avoinna olevan Alleviivattu-installaation (taiteilija paikalla kello 16–18) lisäksi yleisö voi osallistua kollektiiviseen novelliin tai värkkäillä oman pinssin. Kello 22 esitetään myös Jaakon (Hand Eye Machine) sekä Heikin (Cold Decade) kokeellinen äänimaisemaimprovisaatio.

Ilmoitettujen tapahtumien ohella Oulun Taiteiden Yö toivottaa tervetulleeksi kaikenlaiset spontaanit ja ennakkoon paljastamattomat esitykset, interventiot ja eleet. Joten jos kohtaat yössä jotain, jota et löydä ohjelmistosta, älä häkelly – nauti!

Paavo J. Heinonen
Taiteellinen johtaja, Oulun taiteiden yö ry
044 250 1605
paavojii@gmail.com

Oulun taiteiden yö ry on perustettu vuonna 2007 edistämään Oulun seudun kulttuuritoimijoiden yhteistyötä. Yhdistyksen jäseninä on tällä hetkellä noin 40 kulttuurialalla toimivaa yhdistystä ja yritystä. Yhdistyksen näkyvin toimintamuoto on elokuussa osana Oulun juhlaviikkoja järjestettävä Oulun Taiteiden Yö.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs