Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Muusa Klubilla lauluilta ”Tähän on tultu”

Tuusulan kunta

Muusa Klubilla lauluilta ”Tähän on tultu”

Tiedote.
Julkaistu: 27.09.2016 klo 12:45
Julkaisija: Tuusulan kunta

Erkkolan tuvassa kuullaan sunnuntaina 9.10. lauluja sodasta ja rakkaudesta, intohimosta ja kuolemasta, äideistä ja lapsista. Näyttelijä Tiina Weckströmin ja muusikko Jussi Tuurnan lauluilta yhdistää hurmaavalla tavalla intiimin musiikkiteatterin tradition, saksalaisen kabareen ja ranskalaisen chansonin. Kuulijat pääsevät kokemaan musiikin täyttämän hetken elämän risteyksessä, jossa ovat läsnä menneisyys, nykyisyys ja aavistus tulevasta.

Illan aikana kuullaan sävellyksiä ja tekstejä Tuurnan lisäksi mm. Anna-Mari Kähärältä, Jacques Breliltä, Arto Melleriltä, Pirkko Saisiolta, Aulikki Oksaselta ja Aaro Hellaakoskelta.

"Esityksen kokoavana voimana on sukellus elämän synkkiin pohjavirtoihin, erityisesti luopumiseen ja kuolemaan. Ahdistus ei silti saa valtaa, päällimmäiseksi jää pyörryttävä elämänjano." Lauri Meri, Helsingin sanomat

Karismaattinen ja palkittu Tiina Weckström on näyttelijä, joka tunnetaan sekä televisio- ja elokuvarooleistaan että teatterilavoilta. Hänen lauluääntään on kuvattu seuraavasti: "Weckströmin savuisennotkea, hämmästyttävänkin matala altto sukeltaa sielukkaasti syvimpiinkin kellareihin." Weckström ja Tuurna tekivät viimeksi yhteistyötä Kansallisteatterissa Pirkko Saision menestysmusikaalissa SLAVA! Kunnia, jossa Tiina tulkitsi yhden teoksen keskeisimmistä naisrooleista. SLAVA!n sävelsi Jussi Tuurna, joka on suomalaisen musiikkiteatterin eturivin taitajia. Hänet on nähty niin huikeissa "Isänmaallinen ilta"-esityksissä kuin supersuositussa "Superdames"-estradishowssa. Tuurna on varsinaisesti pianisti, säveltäjä, sovittaja ja Teatterikorkeakoulun musiikin lehtori, mutta tilaisuuden tullen myös karismaattinen laulaja.

Muusa Klubi: Tähän on tultu sunnuntaina 9.10.2016 klo 18, liput alkaen 11,50 € Lippupisteestä (www.lippu.fi). Liput ovat ostettavissa verkkosivuilta suoraan tai varattavissa puhelinpalvelusta 0600 900 900 (1,98 €/min +pvm). Lähimmät noutopisteet ovat Keravan K-Citymarket ja Järvenpää-talon Lippupiste sekä myös kaikki R-Kioskit. Jos esitys ei ole loppuunmyyty, lippuja myydään ovella tuntia ennen tapahtumaa hintaan 15,00 €.

Taiteilijakoti Erkkola
Rantatie 25, Tuusula
Puh. 09 8718 3471
www.erkkola.fi

facebook.com/erkkola

instagram.com/taiteilijakoti_erkkola

Taiteilijakoti Erkkola on Tuusulan kunnan omistama kulttuurikohde Tuusulan Rantatiellä. Tämä runoilija J. H. Erkon vuonna 1902 valmistunut taiteilijakoti toimii Tuusulan taidemuseon näyttelytilana, jossa on esillä kuvitustaiteen vaihtuvia teemanäyttelyitä. Lisäksi Erkkolassa järjestetään muun muassa konsertteja, luentoja ja teatteriesityksiä ja näin kunnioitetaan talon monipuolisen isännän muistoa. www.erkkola.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs