Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Musiikkiteatteriesitys Oot sä onnellinen? vierailee Tampereen Työväen Teatterissa

Tampereen Työväen Teatteri

Musiikkiteatteriesitys Oot sä onnellinen? vierailee Tampereen Työväen Teatterissa

Tiedote.
Julkaistu: 03.11.2015 klo 09:15
Julkaisija: Tampereen Työväen Teatteri

Suomalaisen naisen elämään ja todellisuuteen huumorilla pureutuva musiikkiteatteriesitys Oot sä onnellinen? aloittaa vierailunsa Tampereen Työväen Teatterissa. Esityksiä Eino Salmelaisen näyttämöllä on kaksi: lauantaina 7.11. ja keskiviikkona 18.11. klo 19. Oot sä onnellinen? sai ensi-iltansa Musiikkiteatteri Kapsäkissä vuonna 2013, ja kiertue-esityksiä samasta tuotannosta on nähty sen jälkeen lukuisilla eri näyttämöillä.

Rooleissa nähdään Eeva Litmanen, Minna Kivelä ja Reetta Ristimäki sekä muusikkona Jussi Tuurna. Ohjauksesta vastaa Jukka Keinonen. Ritva Holmbergin dramatisoimassa esityksessä laulujen ja tarinoiden kirjoittajia ovat mm. Rosa Liksom, Marja-Leena Mikkola, Sinikka Nopola, Aulikki Oksanen, Sinna Virtanen ja Taina West. Luvassa on tuttua musiikkia sekä Anna-Mari Kähärän ja Jussi Tuurnan uusia sävellyksiä.

Talon C-rapussa asuu 15 eri-ikäistä naista: sinkkuja, kotiäitejä, yksinhuoltajia, uranaisia, eläkeläisiä. Mistä he haaveilevat, mitä pelkäävät, miksi he valehtelevat tai vaikenevat? Ovatko he onnellisia? He kaikki ovat tunnistettavia, tavallisia suomalaisia naisia. Jotkut heistä elävät värikästä, jotkut hyvinkin ankeaa arkea. Kun nämä naiset kertovat tai laulavat suorasukaisen humoristisella tyylillä elämästään, ei katsoja voi olla varma pitäisikö hänen itkeä vai nauraa!


Oot sä onnellinen? TTT:n verkkosivuilla
http://www.ttt-teatteri.fi/ohjelmisto/oot-sa-onnellinen

Pressikuvat
http://www.ttt-teatteri.fi/mediagalleria/oot-sa-onnellinen-pressikuvat

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja pressiliput
tiedottaja Mika Kauhanen, puh. 050 401 8252, mika.kauhanen@ttt-teatteri.fi

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs