Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Multi-Culti yhdistää Elävän kirjaston ja Ravintolapäivän

Lahden kaupunki

Multi-Culti yhdistää Elävän kirjaston ja Ravintolapäivän

Tiedote.
Julkaistu: 17.11.2015 klo 11:16
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden monikulttuurikeskus Multi-Cultissa hälvennetään ennakkoluuloja elävien kirjojen ja kulinarististen nautintojen avulla lauantaina 21.11. kello 13.00–17.00.

Elävässä kirjastossa luettavien kirjojen sijasta lainataan keskustelevia ihmisiä. Uteliaisuutta ja ennakkoluuloja herättävät ihmiskirjat tarjoavat tilaisuuden vuoropuheluun esimerkiksi maahanmuuttajan, romanin, transsukupuolisen, motoristin, aivovammaisen ja uskovaisen homoseksuaalin kanssa.

Ravintolapäivän ruoka-annokset puolestaan tarjoavat tilaisuuden tutustua kasvisruokiin ja mahdollisuuden maistaa kasvisruokavalion herkkuja, kuten linssikeittoa, focacciaa, chilikaakaota ja erilaisia jälkiruokia. Annoksista saatu tuotto lahjoitetaan kiusaamisasioiden tuki- ja neuvontakeskus Valopilkulle. Tapahtumapäivän Multi-Cultin kanssa järjestää Lahden Seta ry.

Lahden kaupungin nuorisopalveluiden osana toimiva Multi-Culti on kaikille avoin kansalais- ja vapaaehtoistoiminnankeskus, jonka tavoitteena on erilaisten ihmisten yhteisen tekemisen avulla rakentaa yhdenvertaista, moninaisuutta arvostavaa Päijät-Hämettä.

Lisätietoja

Irene Lüders
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
p. 050 518 4499
irene.luders@lahti.fi
www.nuorilahti.net/multi-culti

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs