Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » MUISTUTUS: Tapahtumajärjestäjän työväline Eventti on avattu Kaakkois-Suomessa!

Kaakko135°

MUISTUTUS: Tapahtumajärjestäjän työväline Eventti on avattu Kaakkois-Suomessa!

Tiedote.
Julkaistu: 24.03.2014 klo 15:04
Julkaisija: Kaakko135°

Yksi tapahtumajärjestämisen keskeisiä haasteita on löytää tieto olemassaolevista palveluista. Eventti ratkaisee tämän ongelman Kaakkois-Suomen alueella. Sivustolle www.eventti.fi kerätään tietoja tapahtumajärjestäjistä, tapahtumapaikoista ja erilaisten oheispalvelujen tarjoajista.

Tervetuloa kuulemaan lisää palvelustamme ja tutustumaan siihen Kokous- ja kongressimessuille Finlandia-talon kokoustilaan 21 torstaina 27.3.2014 klo 12.30 - 13.30

Eventti kuuluu Vetovoimaa ja kestävää laatua ympärivuotiseen matkailuun Etelä-Suomessa –hanketta, joka on Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Itä-Uudenmaan yhteinen matkailukehittämishanke. Mukana hankkeessa ovat Posintra Oy, Kouvola Innovation Oy, Cursor Oy, Wirma Lappeenranta Oy ja Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy. Hanketta rahoittaa yrityksien ja kuntien lisäksi Euroopan Aluekehitysrahasto.

 

Mielellämme kuulisimme tulostasi, joten ilmoittauduthan etukäteen Johanna Heinoselle (johanna.heinonen@cursor.fi tai 040 190 2524)

 

Lisätietoja:

Johanna Heinonen, Cursor, johanna.heinonen@cursor.fi, puh. 040 190 2524

 

        

 

Kaakko135° sijaitsee itäisen Suomenlahden rannikolla,  Kymijoen ja itärajan välisellä alueella. Helsingin seudulta Kaakkoon ehtii autolla reilussa tunnissa. Alue käsittää viisi kuntaa:  Kotkan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän.

Seudullinen matkailun yhteismarkkinointi sai oman yksikkönsä Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy:ssä 1.1.2014 alkaen. Organisaatio yhdistää Kotkan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän matkailumarkkinoinnin. Kaakko135° matkailu toimii alueensa matkailuun erikoistuneena yksikkönä, joka tuottaa matkailun viestintä- ja informaatiopalveluita tiiviissä yhteistyössä seudun kuntien, yritysten ja seudullisten, kansallisten ja kansainvälisten sidosryhmien kanssa.

www.kaakko135.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs